Φοιτητές γέμισαν με σκουπίδια το γραφείο του Φορτσάκη στην Πρυτανεία

Φοιτητές γέμισαν με σκουπίδια το γραφείο του Φορτσάκη στην Πρυτανεία Facebook Twitter
39


Τεταμένο εξακολουθεί να είναι το κλίμα στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς οι φοιτητές και η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την κόντρα τους.

Ομάδα φοιτητών που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια και την επαναλαμβανόμενη άρνηση του πρύτανη Θεόδωρου Φορτσάκη να συζητήσει μαζί τους, πραγματοποίησαν κινητοποίηση στα γραφεία της Πρυτανείας.

Tο μεσημέρι της Δευτέρας εισέβαλαν στο γραφείο της Πρυτανείας και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπαλλήλων γέμισαν με σκουπίδια το γραφείο του Πρύτανη Θεόδωρου Φορτσάκη.

 

Φοιτητές γέμισαν με σκουπίδια το γραφείο του Φορτσάκη στην Πρυτανεία Facebook Twitter

Φοιτητές γέμισαν με σκουπίδια το γραφείο του Φορτσάκη στην Πρυτανεία Facebook Twitter

Φοιτητές γέμισαν με σκουπίδια το γραφείο του Φορτσάκη στην Πρυτανεία Facebook Twitter

 

Ελλάδα
39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM