Πρόεδρος ομάδας κατά χίπστερ ποδοσφαιριστών

Πρόεδρος ομάδας κατά χίπστερ ποδοσφαιριστών Facebook Twitter
4

Επίθεση στους γενειοφόρους παίκτες της ομάδας του εξαπέλυσε ο πρόεδρος της τουρκικής Γκεντσλερμπιρλιγκί κατηγορώντας τους ότι μοιάζουν με μαθητές ισλαμικών σχολών.

«Είμαι 80 χρονών και όμως ακόμα ξυρίζομα καθημερινά» είπε στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου του ο πρόεδρος Ilhan Cavcav, συμπληρώνοντας:  «Είναι εδώ σχολή για ιμάμηδες; Είστε αθλητές. Πρέπει να είστε πρότυπο για τους νέους».

 

Πρόεδρος ομάδας κατά χίπστερ ποδοσφαιριστών Facebook Twitter

Παράλληλα τους απείλησε ότι αν δεν κόψουν τα μούσια θα τους επιβληθεί πρόστιμο 9 χιλιάδων ευρώ, ενώ έκανε γνωστό ότι πρότεινε στον Πρόεδρο της ομοσπονδίας να απαγορευτούν τελείως τα μούσια στο τουρκικό ποδόσφαιρο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM