O Mπουτάρης φωτογραφήθηκε γυμνός για καμπάνια κατά του AIDS

O Mπουτάρης φωτογραφήθηκε γυμνός για καμπάνια κατά του AIDS Facebook Twitter
26

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης φωτογραφήθηκε γυμνός για την καμπάνια περιοδικού με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ΑIDS. 

Η φωτογράφιση έγινε για το ένθετο περιοδικό Adore, που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Στην ίδια καμπάνια συμμετέχουν αρκετοί ακόμη επώνυμοι Θεσσαλονικείς και καλλιτέχνες όπως η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Μάρκος Σεφερλής, η Ελένη Ψυχούλη και ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης παραχώρησε και συνέντευξη στο περιοδικό στην οποία αναφέρεται στο gay pride και σχολίασε χαρακτηριστικά:  «Εγώ δεν λέω να έρθουν 600.000 άτομα στη δική μας πόλη... Ας έρθουν 50.000 - γιατί αυτή είναι η αναλογία. Αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη απ' όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ' οπουδήποτε, για να εκδηλώσουν τις θέσεις τους, θα είναι μια τεράστια επιτυχία για την πόλη.»

Πολιτισμός
26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM
Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Πολιτισμός / Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, πάνω από 70 παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Στέγης εμφανίζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth προσφέροντας στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
LIFO NEWSROOM