O Mπουτάρης φωτογραφήθηκε γυμνός για καμπάνια κατά του AIDS

O Mπουτάρης φωτογραφήθηκε γυμνός για καμπάνια κατά του AIDS Facebook Twitter
26

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης φωτογραφήθηκε γυμνός για την καμπάνια περιοδικού με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ΑIDS. 

Η φωτογράφιση έγινε για το ένθετο περιοδικό Adore, που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Στην ίδια καμπάνια συμμετέχουν αρκετοί ακόμη επώνυμοι Θεσσαλονικείς και καλλιτέχνες όπως η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Μάρκος Σεφερλής, η Ελένη Ψυχούλη και ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης παραχώρησε και συνέντευξη στο περιοδικό στην οποία αναφέρεται στο gay pride και σχολίασε χαρακτηριστικά:  «Εγώ δεν λέω να έρθουν 600.000 άτομα στη δική μας πόλη... Ας έρθουν 50.000 - γιατί αυτή είναι η αναλογία. Αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη απ' όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ' οπουδήποτε, για να εκδηλώσουν τις θέσεις τους, θα είναι μια τεράστια επιτυχία για την πόλη.»

Πολιτισμός
26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αρχαία Αρμενία»

Πολιτισμός / Μουσείο Ακρόπολης: Μια νέα έκθεση μάς συστήνει την άγνωστη αρχαία Αρμενία

Οι 200 αρχαιότητες που θα παρουσιαστούν καλύπτουν μια εντυπωσιακά μεγάλη χρονική διαδρομή, από την Παλαιολιθική Εποχή έως τον 4ο αιώνα μ.Χ., και φωτίζουν έναν κόσμο που συνδέθηκε με τους μεγάλους πολιτισμούς της περιοχής.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Δέκα χρόνια Saint Laurent, 40 χρόνια Inez & Vinoodh: οι μεγάλοι τιμώμενοι των φετινών CFDA Awards

Πολιτισμός / Τα CFDA Awards τιμούν τον Anthony Vaccarello και τους Inez & Vinoodh

Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής ανακοίνωσε τους φετινούς υποψηφίους και τους τιμώμενους των βραβείων, που θα απονεμηθούν στις 2 Νοεμβρίου.Ο Anthony Vaccarello τιμάται για τη δεκαετία του στον Saint Laurent και οι Inez & Vinoodh για σαράντα χρόνια φωτογραφικής δουλειάς.
THE LIFO TEAM
Το DAU επιστρέφει στον Λεβ Λαντάου και ξαναφέρνει τον Κουρεντζή στο κέντρο της διαμάχης

Πολιτισμός / Το DAU επιστρέφει στον Λεβ Λαντάου και ξαναφέρνει τον Κουρεντζή στο κέντρο της διαμάχης

Το «DAU» έφτασε επιτέλους στη Βενετία, με τον Θεόδωρο Κουρεντζή στον ρόλο του Λεβ Λαντάου και τη Μαρία Ναυπλιώτου στο καστ. Μαζί του επιστρέφουν οι παλιές καταγγελίες για το τεράστιο πρότζεκτ και η νέα πολιτική σκιά γύρω από τον Κουρεντζή.
THE LIFO TEAM
24 χρόνια πριν από τις τέντες της Fashion Week, μια μαύρη γυναίκα είχε ήδη κάνει το Bryant Park πασαρέλα

Πολιτισμός / 24 χρόνια πριν από τις τέντες της Fashion Week, μια μαύρη γυναίκα είχε ήδη κάνει το Bryant Park πασαρέλα

Τα «Fashions in the Park» διοργανώθηκαν το 1969 και το 1970, πολύ πριν εμφανιστούν οι περίφημες λευκές τέντες. Η νέα έρευνα της Vogue ανασύρει ένα σχεδόν ξεχασμένο κεφάλαιο της μαύρης ιστορίας της αμερικανικής μόδας.
THE LIFO TEAM
Οι Nirvana παίρνουν το Video Vanguard, 34 χρόνια μετά τη βραδιά που έκαναν το MTV άνω-κάτω

Πολιτισμός / Οι Nirvana παίρνουν το Video Vanguard, 34 χρόνια μετά τη βραδιά που έκαναν το MTV άνω-κάτω

Το MTV επέλεξε την επέτειο της πρώτης εμφάνισής τους στα VMAs για να ανακοινώσει τη μεγαλύτερη διάκριση καριέρας του θεσμού. Το 1992, ο Κερτ Κομπέιν είχε ανοίξει προκλητικά με το «Rape Me» παρά την αντίθεση του καναλιού, πριν η εμφάνιση καταλήξει σε χάος.
THE LIFO TEAM
Το νέο “Νταβός του σινεμά” έρχεται στην Αθήνα μετά από μια πρώτη συνάντηση με Κλούνεϊ, Netflix, Disney και AI στο τραπέζι

Πολιτισμός / Η νέα διεθνής συμμαχία για το μέλλον του σινεμά έρχεται στην Αθήνα το 2027

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει το 2027 το επόμενο συνέδριο της Alliance Lumière, της νέας διεθνούς συμμαχίας που έκανε πρεμιέρα στη Γαλλία με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας.
THE LIFO TEAM
Λίνα Μενδώνη για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ξεχώρισε χωρίς να αποστασιοποιηθεί από τις καταβολές του»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ξεχώρισε χωρίς να αποστασιοποιηθεί από τις καταβολές του»

Η υπουργός Πολιτισμού αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη, τονίζοντας την ξεχωριστή ερμηνευτική του ταυτότητα και τη σχέση που έχτισε με το κοινό επί δεκαετίες
THE LIFO TEAM