O Mπουτάρης φωτογραφήθηκε γυμνός για καμπάνια κατά του AIDS

O Mπουτάρης φωτογραφήθηκε γυμνός για καμπάνια κατά του AIDS Facebook Twitter
26

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης φωτογραφήθηκε γυμνός για την καμπάνια περιοδικού με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ΑIDS. 

Η φωτογράφιση έγινε για το ένθετο περιοδικό Adore, που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Στην ίδια καμπάνια συμμετέχουν αρκετοί ακόμη επώνυμοι Θεσσαλονικείς και καλλιτέχνες όπως η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Μάρκος Σεφερλής, η Ελένη Ψυχούλη και ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης παραχώρησε και συνέντευξη στο περιοδικό στην οποία αναφέρεται στο gay pride και σχολίασε χαρακτηριστικά:  «Εγώ δεν λέω να έρθουν 600.000 άτομα στη δική μας πόλη... Ας έρθουν 50.000 - γιατί αυτή είναι η αναλογία. Αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη απ' όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ' οπουδήποτε, για να εκδηλώσουν τις θέσεις τους, θα είναι μια τεράστια επιτυχία για την πόλη.»

Πολιτισμός
26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Six Rings

Πολιτισμός / Στο Six Rings της Στέγης, η μόδα συναντά την τέχνη

Το Ίδρυμα Ωνάση ξεκινά ένα καινούριο ταξίδι στην Αθήνα, στην Πατησίων 99, δημιουργώντας έναν χώρο όπου η μόδα συναντά τον πολιτισμό και ανερχόμενα ταλέντα συνυπάρχουν με καταξιωμένα ονόματα του σύγχρονου design.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΡΙ ΓΚΡΑΝΤ ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ

Πολιτισμός / Οι Τζέιμς Μποντ που δεν είδαμε ποτέ: Οι διάσημοι ηθοποιοί που έχασαν ή αρνήθηκαν τον ρόλο του 007

Ο Χένρι Κάβιλ κρίθηκε πολύ νέος, ο Χιου Τζάκμαν είπε «όχι» και ο Λίαμ Νίσον βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα τελεσίγραφο: Οι ιστορίες των διάσημων ηθοποιών που δεν φόρεσαν ποτέ το σμόκιν του 007.
THE LIFO TEAM
ΠΕΟΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Πολιτισμός / «Never big enough»: Η βιομηχανία επιμήκυνσης πέους ανθεί χάρη στην ανδρική ανασφάλεια

Ενέσεις, αισθητικές επεμβάσεις και θεραπείες που κοστίζουν χιλιάδες δολάρια βρίσκουν ολοένα περισσότερους πελάτες - Ένα νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πώς το άγχος των ανδρών για το σώμα τους έχει εξελιχθεί σε επικερδή επιχείρηση
THE LIFO TEAM
Ο Θουκυδίδης της Άννας Κοκκίνου επιστρέφει στη σκηνή

Θέατρο / Ο Θουκυδίδης της Άννας Κοκκίνου επιστρέφει στη σκηνή

Ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητας σκιαγραφεί ένα πανόραμα της ανθρώπινης φύσης, απέναντι στην οποία τα δικά μας αισθήματα θαυμασμού και φρίκης ταυτίζονται. Η Άννα Κοκκίνου γράφει για την συγκλονιστική αναπαράσταση της Ιστορίας του, που ανεβαίνει ξανά στο θέατρο Σφενδόνη.
THE LIFO TEAM