Η γενναία εξομολόγηση του John

Η γενναία εξομολόγηση του John Facebook Twitter
10
Η γενναία εξομολόγηση του John Facebook Twitter

Ο John Goyle ήταν ένας υπέρβαρος έφηβος που μετά από πολύχρονη μάχη με τα κιλά κατάφερε να χάσει 72 και πλέον να δείχνει υγιής. Κάτω από τα ρούχα του όμως ο John κρύβει τα απομεινάρια του παρελθόντος του και τώρα είναι η ώρα να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη του ανασφάλεια: το χαλαρό δέρμα. To βίντεο έχει συγκεντρώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο views σε δύο μόνο μέρες.

Δημοσιοποιώντας αυτό το βίντεο έγραψε: "Για μένα είναι ειλικρινά κάτι πολύ παραπάνω από απλά ένα βίντεο. Αυτός είμαι εγώ που εκθέτω τον εαυτό μου στον κόσμο. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολο και σκεφτικά πολλές φορές να κάνω πίσω, βρίσκοντας δικαιολογίες ή προσπαθώντας να το αποφύγω. Τότε σκέφτηκα, πως ο πραγματικός και πιο σημαντικός λόγος που έχω τη σελίδα και το κανάλι μου στο YouTube είναι για να βοηθήσω όσους ανθρώπους μπορώ και πως είναι ακριβώς αυτό που θέλω να πετύχω με το βίντεο. Αυτό που δεν είχα συνειδητοποιήσει είναι το πόσο αυτό το βίντεο θα βοηθούσε ΕΜΕΝΑ! Το βάρος που έφυγε από πάνω μου είναι τεράστιο. Είχα πολύ δύναμη και υποστήριξη από ανθρώπους που θέλω να ευχαριστήσω και αισθάνομαι ευλογημένος. Αυτός είναι ο τρόπος μου να αντιμετωπίσω το χαλαρό δέρμα μου..."

 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
"Ντούκι" πάντως το παιδί...Μπράβο του..Πρέπει να έδωσε πραγματικό αγώνα για να καταφέρει αυτό που κατάφερε...Αυτό που έχει "διορθώνεται" με πλαστική..Δεν είναι σπάνια περίπτωση..
Η φωτογραφία στα δεξια δείχνει το είδωλο του στον καθρέφτη... κραταει το κινητο με το αριστερο χερι στο οποίο έχει το τατου στο μπράτσο... αν προσεξεις φαίνεται λιγο κατω από το μανικι της μπλούζας του,,, ;)
Η δεύτερη φωτογραφία είναι αντεστραμμένη. Αν προσέξεις, στο χέρι με το οποίο κρατάει το iPhone, υπάρχει ένα τατουάζ στο μπράτσο του, παρόμοιο με αυτό που έχει στο αριστερό του χέρι.
Δε ξέρω εάν μπορεί να στρώσει με πλαστικές το παλικάρι, αλλά οι γονείς του είναι για μπάτσες. Εγκληματική αμέλεια που το άφησαν να γίνει ελέφαντας..
Μια χαρά θα στρώσει σιγά. Ήταν μια αδυναμία του και τη νίκησε. Τουλάχιστον έχει θάρρος και βοηθάει και τον κόσμο.Εσύ παραδέχεσαι τις αδυναμίες και τις εξαρτήσεις σου?