Σπίτι δεν έχετε ρε παιδιά;

Σπίτι δεν έχετε ρε παιδιά; Facebook Twitter
19




via

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

12 σχόλια
Σπίτι δεν έχετε ρε παιδιά; ΟΧΙ! δεν εχουμε γιατι στην ελλαδα της οικομικης κρισης μενοθμε με τους γονεις μας και δεν μπορουμε να απολαυσουμε λιγες ωρες με τον συντροφο μας !
Μια πολύ αγαπημένη πρόταση για διασκέδαση διαφόρων φιλενάδων μου ήταν να μπούμε στο facebook της τάδε (και όχι μόνο), να δούμε φωτογραφίες που έχει βάλει με το αγόρι της, μετέπειτα να δούμε τις φωτογραφίες του γάμου της, μετέπειτα του παιδιού της και πάει λέγοντας και να κοροιδέψουμε...ότι φιλιούνται, αν είναι χοντροί ή αδύνατοι, αν είναι ντυμένοι καλά ή όχι κλπ. Γιατί;; Συνειδητά ξέκοψα τις εν λόγω συναστροφές και τώρα όποτε εμφανίζεται μια φωτογραφία της εν λόγω κοπέλας πραγματικά σκέφτομαι τι καλά που είναι ευτυχισμένα τα παιδιά και βρήκαν ο ένας τον άλλον, και που υπάρχουν και μερικοί που νιώθουν τον έρωτα. Αλίμονο στους too cool για δέσμευση (και εγώ μαζί με αυτούς). Η τελευταία φράση του βίντεο "No one wants to see your happiness" νομίζω τα λέει όλα. Σταματήστε αυτό το μίσος, τον εκνευρισμό, το ξεκατίνιασμα, το να βρίσκετε προβλήματα και να σας ενοχλούν όλα. Μόνο στον εαυτό σας κάνετε κακό. Peace
τα παντα εχουν να κανουν με τις συνθηκες ρε παιδια..δεν εχω θεμα να δω ζευγαρακι να κανει γλυκες, αλλα στα φυσιολογικα πλαισια του "εχω συναισθηση πως ειμαι εξω κ με βλεπει αοριστος αριθμος ατομων".προσωπικα δεν με ενοχλουν τοσο πολυ, εκτος απο εκεινα που φιλιουνται κ ακουγεται σαν να βγαζεις την ταπα απο το σιφονι, δλδ αυτο ειναι αντιαισθητικο κ σιχαμερο συναμα.
εκτος αν εισαι ομοφυλοφιλος, γιατι και το χερι να πιασεις μπορει να καταληξει σε τραγικο περιστατικο σωματικης και λεκτικης βιας. υπεροχη αυτη η χωρα! ( -.-)
μμμ μαλλον ο δημιουργος του εν λογω βιντεο μολις χωρισε..ή δεν εχει κανει σχεση ποτε. αντε και στα δικα σας οι χε'ι'τερς μπας και ηρεμησετε ΥΓ οσο για την υπερβολικη προβολη του ''φαναριου'' αγαπητοι αντι-αγαπουληδες, αν σας συμπεριφερονται ετσι οι ζευγαρωμενοι φιλοι σας τοτε ειναι απλως γα'ι'δουρακια, δεν φταιει το ζευγαρωμα. μαλλον ετσι κ αλλιως θα σας εγραφαν απλα στην προκειμενη ισως να τους ζηλευετε και λιγο γι αυτο γκρινιαζετε
πραγματικά ζηλεια!!! Αν εχεις προβλημα μην καθεσαι να κοιτας!!! Ενταξει εχω δει ζευγαρι που η γυναικα ειναι γυμνη στην παραλια (διπλα στην ακτη) πανω στο αγορι της και να τριβεται. Ενταξει αυτο ουτε εμενα μου αρεσει. Αλλα το να βλεπεις ενα ζευγαρι να κανει γλυκες, να φιλιεται, να μοιραζονται στιγμες, ποιο ειναι το προβλημα σου?
Το δικό μου πρόβλημα είναι που εσύ (και κάποιοι άλλοι) ακριβώς δεν καταλαβαίνεις τι είναι λάθος και τι όχι και το καθορίζεις με μέτρο το δικό σου προσωπικό "αρέσει". Έλλειμμα παιδείας δυσαναπλήρωτο παντού τριγύρω μας και μακάρι να περιοριζόταν στο απροκάλυπτο "μοίρασμα στιγμών" - που είναι συγκριτικά πταίσμα...Και η ανεπανάληπτη λογική του δημοτικού "αν δεν σου αρέσει να μην κοιτάς", θα μπορούσε να βρεί εφαρμογή και σε άλλες δημόσιες συμπεριφορές, σωστά? Να φτύσω, να ρευτώ, να ξύσω τα @@ μου, εσύ αν δεν σου αρέσει να μην κοιτάς.Και για να σου φύγει και η περιέργεια, δημόσια πατώκορφα γλυψίματα τα ζηλεύουν μόνο στερημένοι πιτσιρικάδες με παρόμοια παιδεία, ανώμαλοι και αγ@μητοι...
Πρέπει να μην έχεις φτύσει ποτέ τσίχλα/χλέπα στο δρόμο.Πρέπει να μην έχεις βρίσει ποτέ δημόσια.Πρέπει να μην έχεις ξύσει ποτέ την κωλάρα σου καθώς περπατάς.Not.
Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο: Δεν έχεις λόγο να λυπάσαι έναν πραγματικά ευτυχισμένο άνθρωπο. Για την ακρίβεια, ένας ερωτευμένος που το ζει και είναι 100% γεμάτος δε δίνει δεκάρα για το τι πιστεύεις εσύ. Και δώσε βάση: μιλάμε για αίσθημα και αυθορμητισμό με κάποιο ΜΕΤΡΟ, κι όχι για επίδειξη, γλείψιμο και δημόσιο χούφτωμα, ούτε για "κράτημα φαναριού".Από τη στιγμή που δε φιλάω δημόσια τον έρωτά μου μπροστά στον πατέρα μου και τη μάνα μου ή μπροστά στον παππού μου ή μπροστά στον προϊστάμενο της δουλειάς μου, δε με ενδιαφέρει τι θα σκεφτείς εσύ ή ο κάθε τυχαίος.
Όποιος δεν γλύφεται δημοσίως είναι ήδη νεκρός.Εγώ πιτσιρικάς το έβλεπα ως: κοίτα βρήκα γκόμενα ο λιγούρης-σάλιας και την γλύφω για να σας δείξω ποια είναι."Μην ακούς εσύ τι λέμε,πέσε και συνέχισε να γλύφεις μωρό".