Απεργία της ΓΣΕΕ

Τι λένε οι Ευρωπαίοι για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους

Τι λένε οι Ευρωπαίοι για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους Facebook Twitter
11

Πρόσφατα η ευρωπαϊκή στήλη του Reddit γιόρτασε τα 30.000 μέλη με μία δημοσκόπηση που στόχο είχε να αποκαλύψει τι σκέφτονται οι Ευρωπαίοι για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

Οι απαντήσεις στις πιο "ανόητες" ερωτήσεις είναι (τουλάχιστον) αστείες. 

Τα αποτελέσματα, σε μορφή γραφικών, δημοσιεύτηκαν από τον χρήστη IchBinSisyphos, που έδωσε την άδεια στο Business Insider να τις αναδημοσιεύσει.

Όσοι απάντησαν στις ερωτήσεις ήταν υποχρεωμένοι να επιλέξουν οποιαδήποτε χώρα εκτός από τη δική τους.

Ποια χώρα είναι η λιγότερο αγαπητή σε εσας;

Τι λένε οι Ευρωπαίοι για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους Facebook Twitter
Η λιγότερο αγαπητή χώρα είναι το Βατικανό. Η Ρωσία και η Γαλλία ακολουθούν. Η Ελλάδα στη θέση 73 (θα μπορούσε και καλύτερα)

 Εκτός από τη δική σας, ποια χώρα είναι περισσότερο αγαπητή σε εσάς;

Τι λένε οι Ευρωπαίοι για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους Facebook Twitter
Όλοι αγαπούν τη Γερμανία. Την Ελλάδα όχι και τόσο.

Οι πολίτες ποιας ευρωπαϊκής χώρας, μπορούν να πιουν περισσότερο;

Τι λένε οι Ευρωπαίοι για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους Facebook Twitter
Εδώ η Ρωσία κερδίζει με διαφορά. Προφανώς όμως, δεν έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα.

Ποια χώρα έχει τους πιο ελκυστικούς πολίτες;

Τι λένε οι Ευρωπαίοι για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους Facebook Twitter
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι Σουηδέζες είναι Hot!

Ποια ευρωπαϊκή χώρα έχει την πιο "χαζή" προφορά;

Τι λένε οι Ευρωπαίοι για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους Facebook Twitter
Oι Ευρωπαίοι θεωρούν την προφορά των Γάλλων αρκετά χαζή. Χμμμ...
11

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Να ρωτήσω; Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά Τουρκία, Αρμενία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν και Ρωσία, τι σχέση έχουν με την Ευρώπη; Το ότι συμμετέχουν στην Eurovision τις κάνει Ευρωπαϊκές;
Οι ίδες σκοπιμότητες που πλασσάρουν τις εν λόγω χώρες ως φυσιολογικά συμμετέχουσες στο μουσικοχορευτικό πανηγυράκι,σερβίρουν και την ένταξή τους στην εν λόγω έρευνα. Εύστοχο το σχόλιό σου Μάικ.
έκανα και μπήκα στην σελίδα, παρα είναι καμμένη για τα εγκεφαλικά μου κύτταρα. ποιος νοήμων άνθρωπος θα έλεγε την Γερμανία αγαπημένη του χώρα, την Γαλλία ότι έχει χαζή προφορά.... λίγο υποκινούμενο μου κάνει όλο αυτό. το μόνο που θεωρείς λογικό σαν απάντηση είναι το Βατικανό.
Ναι, γιατί την έχεις γνωρίσει; Πάρα πολύ ξένοι έρχονται γιατί είναι πιο αξιοκρατικό το σύστημα της και η κοινωνική πρόνοια που παρέχει δεν συγκρίνετε με καμία άλλη χώρα. Είναι συστηματική και μεθοδικοί στην δουλειά τους, δεν είναι τυχαίο που δουλεύουν λιγότερες ώρες το χρόνο (σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους) και έχουν την μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Εντάξει δεν έχει μπουζούκια αλλά προσφέρει ένα σωρό άλλες δυνατότητες οι παρέες δημιουργούνται κυρίως μέσα από κοινά ενδιαφέροντα όπως η εκμάθηση μιας γλώσσας, ομαδικοί περίπατοι, πλέξιμο ή άλλες δραστηριότητες. Ο καφές μόνο δεν έχει κάτι παραγωγικό και συνήθως καταλήγει σε κουτσομπολιό. Αν και αποκόμισαν την κουλτούρα το καλοκαίρι να βγάζουν τραπέζια έξω τα διάφορα μαγαζιά. Γενικά επειδή ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο δεν έχουν πρόβλημα να εισάγουν κάτι καλό ή ενδιαφέρον ή όμορφο στην χώρα τους. Αυτό την κάνει πολύπλευρη. Υ.Γ.Τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτοκτονίας τα έχει στην Ευρώπη η Φιλανδία.
Το πιθανοτερο ειναι να απαντουσαν με κριτηριο τις χωρες για τις οποιες γνωριζουν κατι σχετικο με την ερωτηση. Ειναι δυσκολο να εχεις προσωπικη αποψη για ολες τις χωρες της ευρωπαικης ενωσης.
Εδώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν ΠΟΙΕΣ χώρες ανήκουν στην Ευρώπη, θα ξέρουν και trivia γι' αυτές;;; Δεν θα πιστέψετε τι ποσοστό του ευρωπαϊκού πληθυσμού στην Ευρώπη νομίζει πως στη Πορτογαλία μιλάνε ισπανικά..Ούτε και εγώ προσωπικά με θεωρώ και πολύ καλύτερη για να είμαι ειλικρινής, αν με ρωτήσεις που βρίσκεται γεωγραφικά η κάθε χώρα θα ζοριστώ πολύ να απαντήσω και σίγουρα θα πετάξω κοτσάνες..