5 σχόλια για την πιο κωμικοτραγική είδηση της φετινής 28ης Οκτωβρίου

5 σχόλια για την πιο κωμικοτραγική είδηση της φετινής 28ης Οκτωβρίου Facebook Twitter
24

Είθισται ο Υπουργός Παιδείας κάθε 28η Οκτωβρίου να πηγαίνει στην καθιερωμένη δοξολογία το πρωί πριν την παρέλαση. Φέτος, ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν πήγε.

Έγινε μια μίνι αναστάτωση, και κάποιοι αναρωτήθηκαν που οφειλόταν η απουσία του. Στην παρέλαση, όταν τον είδαν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν γιατί δεν πήγε στη δοξολογία, και τότε αυτός συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να είχε πάει.Έκπληκτος ο υπουργός, απέδωσε την απουσία του σε κακή συνεννόηση με τους συνεργάτες του, καθώς κανείς δεν τον είχε ενημερώσει ότι έπρεπε να παραστεί στη δοξολογία. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα, διέταξε άμεσα ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να εντοπιστεί αυτός που δεν τον ειδοποίησε να πάει στην εκκλησία, με αποτέλεσμα να ξεχάσει τη δοξολογία. 

Πέντε σχόλια:

1) Δεν πάμε καλά που όχι μόνο έγινε αντιληπτή αλλά συζητήθηκε κιόλας η απουσία του Λοβέρδου απ' την Εκκλησία, και χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις και να δικαιολογηθεί.

2) Νιώθω μεγάλη ανακούφιση πάντως που ο κόσμος συνέχισε να γυρίζει, παρά την απουσία του. Επίσης, να το τονίσουμε αυτό, ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα ούτε σημειώθηκαν υλικές ζημιές. 

3) Πολλή πλάκα έχει και η δημόσια συντριβή του Λοβέρδου, που για να δείξει πόσο πολύ στεναχωρήθηκε διέταξε ΕΔΕ, κατηγορώντας τους συνεργάτες του. (Ελπίζω να δείχνει την ίδια αυστηρότητα και σε άλλα, σαφώς σημαντικότερα, ζητήματα...)

4) Γελάω και με το ότι θα γίνει ολόκληρη ΕΔΕ (όχι ότι σημαίνει και πολλά αυτό φυσικά), αντί απλώς να κατσαδιάσει αυτόν/ην που του έφτιαξε το πρόγραμμα της ημέρας. Θα πάρουν δηλαδή καταθέσεις από διαφορους ανθρώπους και θα τους βάλουν να ορκιστούν ότι λένε την αλήθεια και μετά κάποιος θα τα διαβάσει όλα αυτά και θα πάρει αποφάσεις - και όλα αυτά για να ξεπλυθεί η ντροπή που ο υπουργός ξέχασε να πάει στην εκκλησία. 

5) Ας προσέξουν την 25 Μαρτίου οι συνεργάτες του το πρόγραμμα που θα του φτιάξουν. Είναι απαραίτητο και να το βάλουν στο πρόγραμμα αλλά και να του το υπενθυμίσουν ότι πρέπει να πάει στην παρέλαση, για να μην έχουμε άλλα. 

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Θα ξεράσουν το γάλα που βύζαξαν, οι αφηρημένοι.... Θα το μετανιώσουν πικρά, θα φτύσουν αίμα... Θα δουν τί έχουνε να πάθουν... Θα του το πληρώσουν πολύ ακριβά, δεν τον ξέρουνε καλά. Για να μάθουν άλλη φορά να νομίζουν ότι το filofax είναι διακοσμητικό αξεσουάρ, ημερολόγιο αθώας κορασίδας!Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να είναι αμείλικτος. Σαν πέλεκυς να πέσει η ποινή στα κεφάλια τους.
Πέρα του ότι η διαταγή για ΕΔΕ (η οποία γίνεται για να αποσαφηνιστεί κατά πόσο υπάρχει τέλεση πειθαρχικού αδικήματος) είναι τόσο υπερβολική που είναι γελοία, υπάρχει το βαθύτερο θέμα: Ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία είναι τόσο σημαντικό (για κάποιους) το να πάει ο ΥΠΕΠΘ στην εκκλησία, που αυτός δε μπορεί να πει "δεν ήθελα να πάω" ή "ήθελα κάτι άλλο να κάνω". Ο υπουργός λοιπόν διέταξε ΕΔΕ, που ακούγεται και σοβαρό, για να κατευνάσει το μένος πολλών ψηφοφόρων. Ελπίζω κάποια μέρα οι ψηφοφόροι που αντιλαμβάνονται και καταδικάζουν την γελοιότητα αυτή να είναι περισσότεροι και πιο σημαντικοί από αυτούς που καταδικάζουν την απουσία του υπουργού από τη λειτουργία. Εκείνη την ημέρα ίσως καταργηθεί και το "Θ" από τον τίτλο του συγκεκριμένου υπουργείου.
δεν γινεται να τους χρυσοπληρωνουμε ρε γμτ.. δε γινεται.. φφφειναι απλα γελοιοι! και ολοι μας βασικα.. γιατι και μεις τα ιδια θα καναμε ετσι οπως εχουμε μαθει να αντιμετωπιζουμε τα παντα!
Σοβαρά αυτή η είδηση είναι αληθινή; Αν λοιπόν είναι όντως αληθινή ο Λοβέρδος έπρεπε να έχει ήδη απομακρυνθεί από την κυβέρνηση, γιατί δεν έχει το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη ούτε για αυτό το ελαχιστότατο συμβάν και διατάζει ΕΔΕ για να φορτώσει την ευθύνη σε άλλον.Αντιπροσωπευτικότατο δείγμα της ποιότητας του ανθρώπου.
Αυτος, δεν τοχει σε τιποτα να παραιτηθει, να ξαναφτιαξει καινουργιο κομμα , να το διαλυσει εν μια νυκτι, να ξαναγινει ΠΑΣΟΚ+ΝΔ και, το χειροτερο, να υπουργοποιηθει σε ενα υπουργειο που δεν πατα σε εκκλησιες και παρελασεις. Παραδειγμα, υπουργος ανευ χαρτοφυλακιου, οπως λεμε "ανευ σημασιας".
Θα εχει και ανακρισεις με τη λαμπα?Ε δεν ειμαστε καλα..μονο εγω νιωθω σ αυτο το κρατος οτι τα τελευταια χρονια ειμαστε θεατές στο Θεατρο του Παραλόγου?