Τι έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες στο google αυτή την εβδομάδα

Facebook Twitter
18

Λοιπόν, οι κορυφαίες αναζητήσεις είναι πάνω κάτω κάθε βδομάδα οι ίδιες:

facebook / youtube / google / in / yahoo / games / hotmail / meteo / you / fb

 

 

Με λίγα λόγια: μας ενδιαφέρει το facebook αλλά και η συντομογραφία του (fb), αλλά βαριόμαστε να το σώσουμε στα bookmarks ή στα favorites, και επίσης βαριόμαστε να γράψουμε το λινκ του (facebook.com). Aντ' αυτού, το ψάχνουμε στο google. 

Ακόμα πιο λογικό είναι πως -αν δείτε το νούμερο τρία-, ψάχνουμε και το google στο google! Και μάλιστα το ψάχνουμε μανιωδώς!

Υπάρχει κάποια εξήγηση; Δεν βγάζω άκρη, πραγματικά. 

Τέλος πάντων, εμάς μας ενδιαφέρει πιο πολύ τι ανέβηκε περισσότερο αυτήν την εβδομάδα που τελειώνει τώρα, άρα...

Ας ρίξουμε μια ματιά στα Ανερχόμενα google trends:

1. πολυτεχνειο +600%

Λογικό - 17 Νοέμβρη είχαμε.


2. το πουλακι τσιου +600%

Αρχίσαμε... Κάποιοι το ψάχνουν με άρθρο (το).


3. πουλακι τσιου +550%

Κάποιοι χωρίς άρθρο!


4. το πουλακι +500%

Κάποιοι αρκούνται και στο σκέτο πουλάκι, χωρίς το τσίου!

5. taxis +200%

Άλλοι μπαίνουν στο taxis για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου

6. whats up +200%

Τι ψάχνατε εσείς; Cosmote?

7. defence +180%

??

8. Gsis +130%

Τέλη κυκλοφορίας

9. www.gsis.gr +120%

Τέλη κυκλοφορίας. (Αναρωτιέμαι, αφού ξέρατε το πλήρες λινκ, και με το www και με το gr, γιατί δεν μπαίνατε κατευθείαν στο σάιτ, μόνο το γράφατε στο google;!)

10. τελη κυκλοφοριας 2013 +90%

Και του χρόνου!

---

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

11 σχόλια
Εν τω μεταξύ καταναλώνεται και αρκετό ρεύμα για κάθε μία μικρή αναζητησούλα ε, αν θυμάμαι σωστά αυτό που είχα διαβάσει κάποτε η ενέργεια που απαιτείται είναι η ίδια με αυτή που καταναλώνεται για να φτιάξεις δύο φλιτζάνια τσάι (ή καφέ ή δύο φλιτζάνια ζεστό νερό τέλος πάντων)χρησιμοποιώντας βραστήρα...
Πάντως λογικές οι αναζητήσεις... Και όσον αφορά στο defence, υποψιάζομαι ότι πρόκειται για το defencenet.gr που είναι εθνικοπατριωτικό συνωμοσιολογικό site από αυτά με τον γέροντα Παΐσιο κ.τ.λ. Αν είναι αυτό τι να πω.........;
Σίγουρα η αναζήτηση είναι για το defencenet. Όπως δεν στεκόμαστε σε όλα όσα αναφέρονται στα διάφορα blogs έτσι καλό θα ήταν να δίνουμε λίγο περισσότερο προσοχή και σε εθνικά και αληθινά και όχι συνωμοσιολογικά άρθρα. Ας μην είμαστε πρόβατα, τουλάχιστον όχι όλοι. Αν είναι αυτό λοιπόν, να πείτε μπράβο που αυξήθηκε ο κόσμος που ενημερώνεται και από κάπου άλλου και όχι από την τηλεόραση. Και απ' ότι φαίνεται ρίχνετε κι εσείς μια ματιά που και που. :)
γιατι.. τα "πουλακια" οχι απλως ειναι "τσιου" αλλα "τσιου-τσιου"! εχουν "λαλησει"!!! ΥΓ Αρη... εδω ο κοσμος εχει φτασει στο σημειο να μην ξερει τι κανει και να ψηφιζει ΧΑ, και εσυ "τολμας" να του ζητας να ξερει πως να ψαχνει στο google??? Ας μην τα ζηταμε ολα μια κοπανιά... σιγα-σιγα... :)
Μία πιθανή εξήγηση Άρη: Στη σελίδα του Google έχεις πρόσβαση σε ένα σύνολο υπηρεσιών, όπως μετάφραση, GoogleDrive (σκληρό δίσκο On Line), και κυρίως στο Gmail. Επομένως αν δεν είναι αυτή η αρχική σου σελίδα, πρέπει να μπαίνεις αρκετά συχνά από τα search tools που πάρχουν και μόνα τους. Το κάνω κι εγώ αρκετά συχνά.
Πιθανότατα πολλοί να χρησιμοποιούν Chrome και γράφοντας απλά "Google" ή "Facebook" χωρίς τα .com στην μπάρα να τους κάνει αναζήτηση αντί να τους πηγαίνει στη σελίδα.