Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter
13

 

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter

Σπίτι στο Λονδίνο με εμβαδόν μόλις 17,1 τ.μ., πουλήθηκε για 350.000 ευρώ, ποσό που πιθανότατα αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών για ένα τόσο μικρό σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του μεσιτικού γραφείου αυτοί που ενδιαφέρθηκαν και είδαν το σπίτι ήταν 33 ενώ προσφορές έγιναν από τους 5 εξ αυτών.

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter

Το μικροσκοπικό σπίτι που βρίσκεται στην πανάκριβη συνοικία Ίσλινγκτον είχε αγοραστεί πριν από έξι χρόνια για 120 χιλιάδες λίρες.

Είναι τόσο μικρό που το κρεβάτι του κρέμεται πάνω από τη συσκευή της κουζίνας και ο νέος ένοικός του θα πρέπει να αναρριχάται σε μια σκάλα για να πάει για ύπνο. Παρά τον πολύ περιορισμένο χώρο του πάντως, έχει έξυπνη διαρρύθμιση.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΕΖ ΧΙΛΤΟΝ

Διεθνή / Πέρεζ Χίλτον: «Σταθερή αλλά κρίσιμη» η κατάστασή του - Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Στην ανακοίνωση της οικογένειας του 48χρονου αναφέρεται ότι «έχασε σημαντική ποσότητα αίματος» και ότι η θεραπεία και η ανάρρωσή του θα είναι «μια μακρά διαδικασία»
THE LIFO TEAM