Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter
13

 

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter

Σπίτι στο Λονδίνο με εμβαδόν μόλις 17,1 τ.μ., πουλήθηκε για 350.000 ευρώ, ποσό που πιθανότατα αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών για ένα τόσο μικρό σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του μεσιτικού γραφείου αυτοί που ενδιαφέρθηκαν και είδαν το σπίτι ήταν 33 ενώ προσφορές έγιναν από τους 5 εξ αυτών.

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter

Το μικροσκοπικό σπίτι που βρίσκεται στην πανάκριβη συνοικία Ίσλινγκτον είχε αγοραστεί πριν από έξι χρόνια για 120 χιλιάδες λίρες.

Είναι τόσο μικρό που το κρεβάτι του κρέμεται πάνω από τη συσκευή της κουζίνας και ο νέος ένοικός του θα πρέπει να αναρριχάται σε μια σκάλα για να πάει για ύπνο. Παρά τον πολύ περιορισμένο χώρο του πάντως, έχει έξυπνη διαρρύθμιση.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΕΕ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διεθνή / POLITICO: Ο Πέτερ Μαγιάρ σχεδιάζει «μεγάλη συμφωνία» για επαναφορά των σχέσεων Ουγγαρίας-ΕΕ

Ο νέος ηγέτης της Ουγγαρίας προσπαθεί να κινηθεί γρήγορα ώστε να αποκαταστήσει την πρόσβαση της χώρας σε δισεκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να ικανοποιήσει μια σειρά από απαιτήσεις που θέτει η ΕΕ
THE LIFO TEAM