Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter
13

 

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter

Σπίτι στο Λονδίνο με εμβαδόν μόλις 17,1 τ.μ., πουλήθηκε για 350.000 ευρώ, ποσό που πιθανότατα αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών για ένα τόσο μικρό σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του μεσιτικού γραφείου αυτοί που ενδιαφέρθηκαν και είδαν το σπίτι ήταν 33 ενώ προσφορές έγιναν από τους 5 εξ αυτών.

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter

Το μικροσκοπικό σπίτι που βρίσκεται στην πανάκριβη συνοικία Ίσλινγκτον είχε αγοραστεί πριν από έξι χρόνια για 120 χιλιάδες λίρες.

Είναι τόσο μικρό που το κρεβάτι του κρέμεται πάνω από τη συσκευή της κουζίνας και ο νέος ένοικός του θα πρέπει να αναρριχάται σε μια σκάλα για να πάει για ύπνο. Παρά τον πολύ περιορισμένο χώρο του πάντως, έχει έξυπνη διαρρύθμιση.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες και απόγνωση στη Γάζα - Οι κάτοικοι περιμένουν το επόμενο βήμα του ειρηνευτικού σχεδίου

Διεθνή / Πλημμύρες και απόγνωση στη Γάζα - Οι κάτοικοι περιμένουν το επόμενο βήμα του ειρηνευτικού σχεδίου

Δύο μήνες μετά την επιβολή εκεχειρίας από τις ΗΠΑ, η Γάζα είναι καθηλωμένη στην πρώτη φάση του ειρηνευτικού σχεδίου του Ντόναλντ Τραμπ ενώ ο χειμώνας πλησιάζει στον πολύπαθο παλαιστινιακό θύλακα
THE LIFO TEAM