30χρονη σφήνωσε στην καμινάδα του σπιτιού του πρώην της

30χρονη σφήνωσε στην καμινάδα του σπιτιού του πρώην της Facebook Twitter
5

 

30χρονη σφήνωσε στην καμινάδα του σπιτιού του πρώην της Facebook Twitter

30χρονη παγιδεύτηκε στην καμινάδα του σπιτιού του πρώην συντρόφου της σε μια τελευταία και ακραία προσπάθεια να βρεθεί και πάλι κοντά του.

Η  Νούνιεζ Φιγκερόα από το Λος Άντζελες επιχείρησε να μπει με αυτό τον τρόπο στο σπίτι του Λόρενς Φερνάντεζ, με τον οποίο γνωρίστηκε σε σάιτ γνωριμιών και ανέπτυξε σχέση λίγων εβδομάδων.

30χρονη σφήνωσε στην καμινάδα του σπιτιού του πρώην της Facebook Twitter

Την 30χρονη άκουσαν γείτονες του Φερνάντεζ να φωνάζει για βοήθεια που ήρθε τελικά από την Πυροσβεστική.

Χρειάστηκε όμως πολύ σαπούνι πιάτων και να γκρεμιστεί μέρος της καμινάδας για να έχει επιτυχές αποτέλεσμα ο απεγκλωβισμός. Η Φερνάντεζ συνελήφθη ενώ η οικογένεια της προσφέρθηκε να καλύψει το κόστος επισκευής της καμινάδας.

 «Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν βγαίνετε με ανθρώπους που γνωρίζετε μέσω ίντερνετ», είπε ο νεαρός άνδρας, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η 30χρονη επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Κούβα: Προειδοποιεί ότι δεν θα διαθέτει για έναν μήνα καύσιμα αεροσκαφών - Πόσο μπορεί να αντέξει η χώρα;

Η εξάντληση των καυσίμων αεροσκαφών από τη Δευτέρα πιθανόν θα προκαλέσει προβλήματα στις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκεί
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΙΒΑ
Βασιλιάς Κάρολος: «Πόσο καιρό γνωρίζεις για Άντριου και Έπσταϊν;» - Αποδοκιμασίες σε επίσημη εμφάνισή του

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Πόσο καιρό γνωρίζεις για Άντριου και Έπσταϊν;» - Αποδοκιμασίες σε επίσημη εμφάνισή του

Δέχτηκε αποδοκιμασίες έξω από σιδηροδρομικό σταθμό, γεγονός που επαναφέρει στο προσκήνιο τη σκιά της πολύκροτης υπόθεσης που συνεχίζει να πλήττει τη βρετανική βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM