7 χρόνια κάθειρξη σε βιβλιοπώλη που φωτοτυπούσε βιβλία

7 χρόνια κάθειρξη σε βιβλιοπώλη που φωτοτυπούσε βιβλία Facebook Twitter
16

Βαριά ποινή επέβαλλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε βιβλιοπώλη της πόλης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της συστηματικής σε εμπορικής κλίμακα, φωτοτύπηση βιβλίων εκμάθησης αγγλικής γλώσσας γνωστής εταιρείας.

Ο βιβλιοπώλης καταδικάστηκε σύμφωνα με το patrastimes.gr, βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων, σε 7 χρόνια κάθειρξη ενώ του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, οριστική διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος, και 3ετής στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM