Μπάρες και αστυνομικοί στα λεωφορεία

Μπάρες και αστυνομικοί στα λεωφορεία Facebook Twitter
50

Από το Νοέμβριο θα αρχίσουν να τοποθετούνται οι ειδικές μπάρες στην μπροστινή πόρτα των λεωφορείων και των τρόλεϊ της Αθήνας, που θα επιτρέπουν την ελεγχόμενη είσοδο των επιβατών στα οχήματα με στόχο την πάταξη των λαθρεπιβίβασης.

Η λειτουργία προγραμματίζεται αρχικά σε γραμμές ήπιας κυκλοφορίας και στη συνέχεια σε όλες τις γραμμές της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο την εμφάνιση τους αναμένεται να κάνουν στα ΜΜΜ και αστυνομικοί οι οποίοι θα αναλάβουν την αντιμετώπιση των φαινομένων παραβατικότητας.  Πρόκειται για 50 αστυνομικούς, των οποίων το κόστος θα καλύψει ο ΟΑΣΑ.

Ελλάδα
50

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ για το Μητρώο ΜΚΟ: Φρένο στην κρατική αυθαιρεσία

Ελλάδα / ΣτΕ για το Μητρώο ΜΚΟ: Φρένο στην ανεξέλεγκτη κρατική εποπτεία

Η απόφαση του ΣτΕ αποδομεί κομβικά σημεία ενός πλαισίου ελέγχου των ΜΚΟ που θεμελιώθηκε επί υπουργίας Νότη Μηταράκη και διατηρήθηκε ή εξειδικεύτηκε με μεταγενέστερες υπουργικές ρυθμίσεις
THE LIFO TEAM