ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

Μπάρες και αστυνομικοί στα λεωφορεία

Μπάρες και αστυνομικοί στα λεωφορεία Facebook Twitter
50

Από το Νοέμβριο θα αρχίσουν να τοποθετούνται οι ειδικές μπάρες στην μπροστινή πόρτα των λεωφορείων και των τρόλεϊ της Αθήνας, που θα επιτρέπουν την ελεγχόμενη είσοδο των επιβατών στα οχήματα με στόχο την πάταξη των λαθρεπιβίβασης.

Η λειτουργία προγραμματίζεται αρχικά σε γραμμές ήπιας κυκλοφορίας και στη συνέχεια σε όλες τις γραμμές της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο την εμφάνιση τους αναμένεται να κάνουν στα ΜΜΜ και αστυνομικοί οι οποίοι θα αναλάβουν την αντιμετώπιση των φαινομένων παραβατικότητας.  Πρόκειται για 50 αστυνομικούς, των οποίων το κόστος θα καλύψει ο ΟΑΣΑ.

Ελλάδα
50

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Ελλάδα / Κλείνουν οι δρόμοι στην Αθήνα λόγω Μαραθωνίου και άλλων αγώνων δρόμου από την Πέμπτη έως τη Δευτέρα

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου - Αναμένεται κυκλοφοριακό πρόβλημα
THE LIFO TEAM