ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ψινάκης: Μαφιόζοι κουρ...μαγκες έκαναν πάρτι στο Μαραθώνα»


Ο δήμος Μαραθώνα είναι για τρόικα από CDemo83
4

Στις εξελίξεις στο Δήμο Μαραθώνα μετά και τις δικές του προσφυγές στη δικαιοσύνη αναφέρθηκε ο δήμαρχος της περιοχής Ηλίας Ψινάκης, κάνοντας λόγο για κάποιους "μαφιόζους ντόπιους, που επί 16 χρόνια έκαναν πάρτι εκατομμυρίων παράνομα". "Όταν το πάρτι τελειώνει, είναι μερικοί που ξεβολεύονται. Όταν τους ξεβολέψεις, αντιδρούν και κάνουν σαμποτάζ", είπε μιλώντας στον Αντ1. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ψινάκης «ο δήμος είναι για Τρόικα».

"Το 80% της κρίσης είναι η τοπική αυτοδιοίκηση και μόλις το 20% υπουργεία κτλ" είπε επίσης ο Δήμαρχος Μαραθώνα.

"Εγώ δεν είμαι δήμαρχος, μάνατζερ είμαι. Δήμαρχος σε αυτήν την περιοχή θεωρείται βρισιά" πρόσθεσε ο Ψινάκης που βρέθηκε σε αγώνες ράλι κλασικών αυτοκινήτων στην περιοχή του.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων σημειώθηκαν βανδαλισμοί και εμπρησμοί, για τους οποίους «έδειξε» ντόπιους παράγοντες, ενώ διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν δέχεται απειλές, καθώς "δεν μασάει".

Ελλάδα
4

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΗΔΕΊΑ ΒΑΓΙΑ ΝΕΣΤΟΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ελλάδα / Στην κηδεία της Βάγιας Νέστορα η κόρη της Αφροδίτη: Παρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης και άλλοι πολιτικοί

Η Αφροδίτη Νέστορα πήρε ειδική άδεια από τους γιατρούς και μετέβη στην εκκλησία για την κηδεία της μητέρας της, που πέθανε μετά από τις επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη
THE LIFO TEAM
ΧΟΥΜΟΥΣ ΕΦΕΤ ΑΝΑΚΛΗΣΗ

Ελλάδα / Ανάκληση προϊόντων «Χούμους» από τον ΕΦΕΤ: Διαπιστώθηκε Salmonella spp σε πρώτη ύλη

«Τα εν λόγω προϊόντα διακινήθηκαν σε διάφορες επιχειρήσεις λιανικής διάθεσης τροφίμων. Η εταιρεία έχει ήδη ζητήσει την ανάκληση των επίμαχων προϊόντων από τους πελάτες της» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM