Λουκέτο στη Νομική έβαλε ο πρύτανης μετά από απόφαση για κατάληψη

Λουκέτο στη Νομική έβαλε ο πρύτανης μετά από απόφαση για κατάληψη Facebook Twitter
28

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο κτίριο της Νομικής καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο πρύτανης έβαλε λουκέτο μετά την απόφαση φοιτητών να πραγματοποιήσουν συμβολική κατάληψη στην πρυτανεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης πληροφορήθηκε, ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό, ότι επίκειται κατάληψη μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης.

Ο πρύτανης  έδωσε εντολή να κλειδωθούν άμεσα οι πόρτες του κτιρίου, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να επικρατεί ένταση στο κτίριο του Πανεπιστημίου. Το παρόν δίνουν και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Με απόφαση του ανεστάλησαν όλες οι προγραμματισμένες εργασίες της Πρυτανείας, απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλους τους χώρους, ενώ άνδρες εταιρίας security ελέγχουν τις ταυτότητες των φοιτητών που επιθυμούν να μπουν στο κτήριο.

Την κατάληψη την αποφάσισαν οι φοιτητές μετά από απόφαση για την πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης.

(Φωτό αρχείου)

28

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ελλάδα / Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ο 46χρονος ρασοφόρος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, που δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στον Ιερό Ναό
LIFO NEWSROOM