Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αθήνα για τα Παναθήναια 2014

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αθήνα για τα Παναθήναια 2014 Facebook Twitter
4

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, αλλά και απαγόρευση στάθμευσης, έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή.

Η λήψη των μέτρων γίνεται για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «Παναθήναια 2014».

Οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 16.00- 20.00 και αφορούν τις εξής περιοχές:

 

Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λ. Συγγρού, στο τμήμα τής μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Λ. Βασ. Σοφίας και συγκεκριμένα:

*Στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

*Στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ξενίας στο ρεύμα ανόδου και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

*Στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Κων/νου στο ρεύμα καθόδου και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

*Στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ξενίας στο ρεύμα ανόδου και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

*Στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Κων/νου στο ρεύμα καθόδου και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

*Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

*Aιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

*Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαλκοκονδύλη και Πανεπιστημίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

*Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κολωνού και της Πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

*Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της Πλ. Συντάγματος και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

*Β. Γεωργίου Α' , σε όλο το μήκος της.

*Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

*Αθαν. Διάκου , σε όλο το μήκος της και στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Καλλιρρόης προς Συγγρού.

*Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αμαλίας.

*Ριζάρη, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

*Μελεάγρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.

*Κλεάνθους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Γεωργίου Β΄ και της Λ. Βασ. Κων/νου.

*Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καλλιρρόης και της Λ. Βασ. Όλγας, ρεύμα ανόδου προς Λ. Βασ. Κων/νου και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο,

*Λ. Βασ. Κων/νου , στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Όλγας και Βασ. Σοφίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο,

Την απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06.00΄- 20.00΄ στη Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αμαλίας.

Η τροχαία στην ανακοίνωσή της ζητεί από τους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

10 νέα spots και δημιουργικά πρότζεκτ που παίζουν τώρα στην Αθήνα

Living / Μόλις άνοιξαν! 8 νέα μέρη με πρωτότυπα concepts στην Αθήνα

Ένα ραδιόφωνο-μπαρ στα Εξάρχεια που παίζει αποκλειστικά βινύλια, φρέσκες εκδοτικές πρωτοβουλίες αλλά και όρεξη για χορό. Εκεί που λες πως η Αθήνα επαναλαμβάνεται, αυτά τα μέρη σου αποδεικνύουν πως τελικά συμβαίνει το αντίθετο.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ο Άρης Κατσιγιάννης έτρεξε τον γύρο τεσσάρων νησιών μέσα σε 4 μέρες

Living / 4 νησιά σε 4 μέρες: Ο Άρης Κατσιγιάννης δεν έμεινε στο όνειρο. Το έκανε πράξη

Πάρος, Αντίπαρος, Σύρος και Μύκονος: 200 χιλιόμετρα, ένας γύρος που στην αρχή έμοιαζε αδύνατος και ένα ταξίδι γεμάτο εξάντληση, αλλά και συγκίνηση. Σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, ο σκηνοθέτης δεν ήταν μόνος· είχε δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπούν.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
«Η παραγγελία σου ετοιμάζεται»: Πώς το ντελίβερι έγινε εξάρτηση;

Living / «Η παραγγελία σου ετοιμάζεται»: Πώς το ντελίβερι έγινε εξάρτηση;

Τεμπελιά ή έλλειψη χρόνου; Πώς το ντελίβερι άλλαξε τις διατροφικές μας συνήθειες, τι ρόλο έπαιξε η πανδημία στην καθιέρωσή του, τι παραγγέλνουμε εκτός από φαγητό και τι αποκαλύπτει για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
7 tips για να τρως έξω καλύτερα, από κάποιον που έχει φάει το άθλημα με το κουτάλι

Living / 7 tips για να τρως έξω καλύτερα ― από κάποιον που έχει φάει το άθλημα με το κουτάλι

Ο κριτικός γαστρονομίας της «Washington Post» έτρωγε έξω επί 140 βράδια συναπτά. Έχει λοιπόν γερό στομάχι σε όσα μπορούν να σου γυρίσουν τ' άντερα. Ιδού οι συμβουλές του για να μη τρελαίνεσαι κάθε φορά που πληρώνεις μια περιουσία για ένα τίποτα.
THE LIFO TEAM
Τι της βρίσκεις της Αθήνας που δεν το βρίσκω εγώ;

Living / Τι της βρίσκεις της Αθήνας που δεν το βλέπω εγώ;

Η Αθήνα γίνεται ολοένα πιο ακριβή, πιο βρόμικη, πιο δύσκολη στην καθημερινότητα. Κι όμως, άνθρωποι από διαφορετικές χώρες εξακολουθούν να την επιλέγουν ως τόπο διαμονής. Επτά νέοι κάτοικοι της πόλης μιλούν για όσα εκτιμούν σε αυτήν και που οι Αθηναίοι πλέον προσπερνούν.
M. HULOT
ΕΠΕΞ Hobbies για να μεγαλώσεις το skillset σου

Living / Η ζαχαροπλαστική είναι η νέα κεραμική: 14 νέα χόμπι για να περάσει ο καιρός

Για τις μητέρες που θέλουν να τρέξουν, για τάβλι και παρέα, για εκείνους που αγαπούν τη μαγειρική, αλλά και για όσους έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες: τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσεις μια νέα ασχολία που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Φίλε μου, πώς πήγε μέχρι τώρα το καλοκαίρι σου;

Καλοκαίρι 2026 / Φίλε μου, πώς πήγε το καλοκαίρι σου;

Έκανες ωραία ταξίδια; Ήταν το νησί όπως το περίμενες; Δούλευες ή ήσουν από τους τυχερούς που οι διακοπές ξεκίνησαν Ιούνιο και κρατάνε ακόμα; 11 άτομα που πήραν μόλις το καράβι της επιστροφής μιλούν για το καλοκαίρι τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ