Οι κλασικές ατάκες όσων αγοράζουν Apple

Οι κλασικές ατάκες όσων αγοράζουν Apple Facebook Twitter
12

It's Viral
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
γιατι μαλωνετε δεν μπορω να καταλαβω.. ο ενας λεει δεν θελω πυρηνες και ραμ αλλα εμφανιση.Ο αλλος λεει δεν κολλανε, ο τριτος λεει παιρνει τα update. Ok απο αυτα και μονο καταλαβαίνει κανεις το επίπεδο χρηστη. Update αγαπητε δεν παιρνει το iphone 4-4s τουλαχιστον το upadate του δεν εχει καμια σχεση με το αντίστοιχο του 5-5s τελος. Το HTC M8 εσυ αγαπητε φιλε ειναι 2 φορες πιο ομορφο επισης αλουμινιο και δεν λυγαει κιολας α ειναι και πιο φτηνο απ το ihone και 3 φορες πιο δυνατο. Εσυ που δεν σου κολαει φιλε... ακομα και αν ειναι ετσι δεν μου λεει κατι.. γιατι βλεπεις εγω στο δικο μου SMARTPHONE εχω μαθει να ακουω μουσικη να χαζευω fb να διαβαζω τα mail μου και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και το phone δεν τα κανει αυτα... και λογο ios και γιατι αν το αφηνε το ios να τα κανει με το hardware ου εχει θα κολλαγε και θα εκανε συνεχως restart μονο του..ναι καλε μου?
Eντάξει παίδες φιλότιμες προσπάθειες από κάποιους να υποτιμήσουν το iphone. Ήμουν κι εγώ από αυτούς που δοκίμαζαν, ξαναδοκίμαζαν και ξανδοκίμαζαν. Έχω tablet με Android (δώρο). Σαν το iphone κανένα. Τελεία και παύλα. Τέλειο δεν ειναι τίποτα και κανείς όμως αν κάτι έχει πλησιάσει την τελειότητα σε αυτό που ζητάω από ένα κινητό, αυτό ειναι το iphone χαλαρά. Εσείς πηγαίντε και πάρτε ότι θελετε. Δικαίωμα του καθενός μας. Αλλα μην πάτε να πεισετε τον εαυτό σας ότι θα είναι iphone. Και αν ο φίλος από κάτω λεει ειρωνικά ότι αυτό φτιάχνεται στην Κίνα, θα του πω ότι ο Ρονάλντο και ο Βιερίνια (ποδοσφαιριστές) είναι και οι δύο γεννημένοι στην Πορτογαλία. Βάλτους στο ίδιο γήπεδο και θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά. Και γι αυτό ο ένας κοστίζει 5 κι ο άλλος 105.
Γιατί να πείσω τον εαυτό μου οτι είναι Iphone το κινητό μου από την στιγμή που μπορώ να ανοίγω όσες εφαρμογές θέλω ταυτόχρονα στην οθόνη μου και όχι μία τη φορά; Τι δοκίμαζες άνθρωπε μου; Συσκευές των 100 ευρώ από Ελλάδα; Έχεις πιάσει στα χέρια σου Note και είπες ΄΄α το Iphone είναι καλύτερο;΄΄ Γελάνε και οι πέτρες.
Ναι καλά δεν κολλάει το Iphone!! Δεν είναι το τέλειο κινητό που κάποιοι θέλουν να το παρουσιάζουν λες και το έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι! Εντελώς χαμένα λεφτά (προσωπική άποψη), ο λόγος που είναι τόσο ακριβό είναι μόνο για το όνομα και το design, τίποτα άλλο. Τα iMac αξίζουν περισσότερο και όχι τα iPhone. Αλλά και πάλι οι τιμές τους είναι απλησίαστες και σε περιορίζουν σε αρκετά πράγματα.
Αγοράζω Apple απο το 2007 και ακομα ολα τα κινητά λειτουργούν χωρις να κολλάνε. Εχουν πέσει σε γεμάτες μπανιέρες και νεροχυτες 3 φορές και ακομα ειναι καλα. Το αν εχει 2, 4 ή 12 πυρήνες δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει και να ειναι εύχρηστο. Και πάλι...... Αλλο να δώσεις 600€ για κινητό απο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ και αλλο τα ίδια λεφτα για ΠΛΑΣΤΙΚΟ. Ειναι και θέμα κομψότητας.
Για το δεν κολλάνε μπορώ να πω είσαι τυχερός.. Ξέρεις πόσα iPhone έχουν προβλήματα; χαρακτηριστικο παράδειγμα τα 4s και το Wi-Fi... Δώσε 600 ευρώ για ρούχα αν θες στυλ όχι για κινητό.. Στο κινητό δώσε για πυρήνες και ram
Δήμοι είσαι απλά ένα καταναλωτικό θύμα, αν από το 2007 αγοράζεις ότι πιο καινούργιο βγαίνει, είμαι κάτοχος mac book προ αλλα επειδή το χρειάζομαι για συγκεκριμένα πράγματα, προσφατα αγόρασα το iphone5σ με σκοπό να το κρατήσω τουλάχιστον 4-5χρονια, είναι ένα υπερεκτιμημένο κινητό να είμαστε και αντικειμενικοί απλ έχει ποιότητα σαν κινητό αλλα μόλις βγει t επόμενο μοντέλο παθαίνει αυτά p λέει ο Νίκος Αθηνα γιατί είναι απολύτος φυσικό να μην σηκώνει το καινούργιο πιο βαρύ λογισμικό οποτε μένεις με t παλιό update δεν σ κολλάει και είσαι μια χαρά. όσο για t WiFi αν σας έχει σπάσει η οθόνη και και ο τεχνικός που σας τη άλλαξε δεν ήξερε k πολλά αυτά παθαίνεις(διότι η κεραία του wifi είναι από κάτω)
Το κακό είναι ότι συγκρίνετε τα iphone που κάνουν €600+ με android που κάνουν €100. Αν θέλετε να συγκρίνετε tablet, μη συγκρίνεται αυτό που σας δώσανε δώρο και κάνει €50 με το ipad. Συγκρίνετε κάποια αντίστοιχα. Ακόμη και στα PC δεν συγκρίνεις το macbook pro με ένα ότι να ναι laptop. Σύγκρινέ το με alienware. Όσο για το αλουμίνιο, υπάρχουν τόσες συσκευές από αλουμίνιο. Και στο θέμα αντοχής, μη ξεχνάμε τα Nokia. 3310 ftw!