ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Αποζημίωση διεκδικεί ο Αυστραλός που πυροβολήθηκε στην καταδίωξη Μαζιώτη

Αποζημίωση διεκδικεί ο Αυστραλός που πυροβολήθηκε στην καταδίωξη Μαζιώτη Facebook Twitter
15

Ο 19χρονος Αυστραλός τουρίστας, Γκραντ Νίκολας Ουρανί, ο οποίος τραυματίστηκε τον περασμένο Ιούλιο από πυροβολισμό, κατά την καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι προσφεύγει στη δικαιοσύνη διεκδικώντας αποζημίωση.

Σε ανακοίνωση που έγινε από το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί αναφέρεται ότι ο 19χρονος «τραυματίστηκε σοβαρά και δεν του προσφέρθηκε σωστή ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο της Αθήνας». Η ίδια ανακοίνωση υποστηρίζει πως ο νεαρός συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή στη Μελβούρνη ενώ εξαιτίας του τραυματισμού αδυνατεί να παίξει ερασιτεχνικό φούτμπολ στην ομάδα του.

Αν και ο Γκραντ τραυματίστηκε από τα πυρά του Νίκου Μαζιώτη, η μήνυση κατατίθεται σε βάρος της ελληνικής κυβέρνησης από την οποία αξιώνει την αποζημίωση ισχυριζόμενος πως δεν έλαβε την απαραίτητη φροντίδα.

15

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτός Royal Ascot οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία εξαιτίας της σχέσης των γονιών τους με τον Έπσταϊν

Οι δύο πριγκίπισσες φέρεται να έχουν ενημερωθεί ότι δεν μπορούν να παραστούν στον φετινό ετήσιο αγώνα ιπποδρομίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας
THE LIFO TEAM