Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα τρεις μήνες νωρίτερα για τον γείτονα τους

Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα τρεις μήνες νωρίτερα για τον γείτονα τους Facebook Twitter
2

Μια συγκινητική ιστορία μας έρχεται από μια γειτονιά της Ουάσινγκτον όπου οι κάτοικοι της γιορτάζουν τα Χριστούγεννα τρεις μήνες νωρίτερα προς τιμήν ενός πατέρα που ανακάλυψε πρόσφατα μετά από μια επέμβαση ρουτίνας ότι του μένουν λίγες μέρες ζωής.

Ο 60χρονος Φρανκ Xέντερσον συνήθιζε να απολαμβάνει την περίοδο των Χριστουγέννων και να στολίζει το σπίτι του με λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικα στολίδια από νωρίς. Πριν από δύο εβδομάδες, μετά από μια άσχετη επέμβαση στο στομάχι διαγνώσθηκε με τελικού σταδίου καρκίνο σε όλο του το σώμα. Οι γιατροί του είπαν τότε ότι έχει περίπου ένα μήνα ζωής και έτσι αποφάσισε να φτιάξει μια λίστα με τα πράγματα που ήθελε να κάνει σε αυτό τον λίγο χρόνο.

Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα τρεις μήνες νωρίτερα για τον γείτονα τους Facebook Twitter

Ένα από αυτά ήταν να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με τους οικείους του. Η οικογένεια ξεκίνησε να διακοσμεί το σπίτι και μόλις οι γείτονες έμαθαν για την κατάσταση του Φρανκ, στόλισαν και τα δικά τους σπίτια ώστε να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΗΠΑ ΜΠΑΧΡΕΙΝ AMAZON

Διεθνή / Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης ισχυρίζονται ότι έπληξαν υποδομές της Amazon στο Μπαχρέιν

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των φρουρών της επανάστασης, στην Ιορδανία καταστράφηκαν ένα σύστημα ραντάρ αεράμυνας καθώς και ένα μαχητικό αεροσκάφος F-15 της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΕΪΤ

Διεθνή / Τα αδέλφια Τέιτ εμφανίστηκαν σε δικαστήριο των ΗΠΑ για να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσής τους στη Βρετανία

«Είναι ανοησίες. Πρόκειται για στημένη υπόθεση», δήλωσε ο συνήγορος των δύο ανδρών, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με 38 νέες κατηγορίες σε Αγγλία και Ουαλία
THE LIFO TEAM