Τιμωρία σε 13χρονο μαθητή που μοιράστηκε το γεύμα του

Τιμωρία σε 13χρονο μαθητή που μοιράστηκε το γεύμα του Facebook Twitter
14

13χρονος σε δημοτικό σχολείο της Καλιφόρνια τιμωρήθηκε από τη διεύθυνση επειδή μοιράστηκε το φαγητό του με άλλο μαθητή.

Ο  Kyle Bradford μαθητής του σχολείου  Weaverville μοιράστηκε, σύμφωνα με την Ηuffington Ρost το μπουρίτο του με άλλο μαθητή που είχε σάντουιτς με τυρί, ωστόσο αυτό επέφερε την ποινή της κράτησης, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους κανόνες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σχολείου οι μαθητές θα πρέπει να "κρατήσουν όλα τα τρόφιμα για τον εαυτό τους - ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ."

"Ήθελα απλώς να δώσω το φαγητό μου στο συμμαθητή μου γιατί δεν πεινούσα και θα πήγαινε στα σκουπίδια», είπε ο Bradford.  

Τιμωρία σε 13χρονο μαθητή που μοιράστηκε το γεύμα του Facebook Twitter


Η επίσημη αιτιολογία από το σχολείο για αυτή την απαγόρευση είναι ότι οι μαθητές με αλλεργίες δεν πρέπει να εκτίθενται σε «απειλητικά» για την υγεία τους  τρόφιμα.

‘Έφορος του σχολείου απάντησε στις επικρίσεις ότι "φυσικά, αν οι μαθητές ενδιαφέρονται για τους άλλους μαθητές που δεν έχουν να φάνε θα το εξετάσουμε, αλλά λόγω της ασφάλειας και της ευθύνης που έχουμε δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους μαθητές να μοιράζονται τρόφιμα"


Στο Twitter, οι χρήστες καταδικάζουν την πολιτική του σχολείου να τιμωρήσει ένα παιδί για τη γενναιοδωρία του, κάποια άλλοι αντιτείνουν ότι το παιδί έπρεπε να ακολουθήσει τους κανόνες του σχολείου.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RYANAIR ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΑΙΚΛ Ο ΛΙΡΙ

Διεθνή / Αεροπορικά εισιτήρια: Αυξήσεις έως 20% το 2027 προβλέπει η Ryanair – «Οι μεγαλύτερες στην ιστορία της Ευρώπης»

Ο πόλεμος με το Ιράν έχει εκτοξεύσει τις τιμές των αεροπορικών καυσίμων, ενώ τα συμβόλαια που προστατεύουν τις εταιρείες από τις ανατιμήσεις λήγουν τους επόμενους μήνες
THE LIFO TEAM
ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΧΕΓΚΣΕΘ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ισραήλ: Μυστική συνάντηση του Χέγκσεθ με τον Νετανιάχου εν μέσω σεναρίων για νέα επίθεση στο Ιράν

Ο Πιτ Χέγκσεθ επισκέφθηκε το Ισραήλ λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 27ης Οκτωβρίου – Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο νέων στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά της Τεχεράνης
THE LIFO TEAM