Τιμωρία σε 13χρονο μαθητή που μοιράστηκε το γεύμα του

Τιμωρία σε 13χρονο μαθητή που μοιράστηκε το γεύμα του Facebook Twitter
14

13χρονος σε δημοτικό σχολείο της Καλιφόρνια τιμωρήθηκε από τη διεύθυνση επειδή μοιράστηκε το φαγητό του με άλλο μαθητή.

Ο  Kyle Bradford μαθητής του σχολείου  Weaverville μοιράστηκε, σύμφωνα με την Ηuffington Ρost το μπουρίτο του με άλλο μαθητή που είχε σάντουιτς με τυρί, ωστόσο αυτό επέφερε την ποινή της κράτησης, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους κανόνες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σχολείου οι μαθητές θα πρέπει να "κρατήσουν όλα τα τρόφιμα για τον εαυτό τους - ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ."

"Ήθελα απλώς να δώσω το φαγητό μου στο συμμαθητή μου γιατί δεν πεινούσα και θα πήγαινε στα σκουπίδια», είπε ο Bradford.  

Τιμωρία σε 13χρονο μαθητή που μοιράστηκε το γεύμα του Facebook Twitter


Η επίσημη αιτιολογία από το σχολείο για αυτή την απαγόρευση είναι ότι οι μαθητές με αλλεργίες δεν πρέπει να εκτίθενται σε «απειλητικά» για την υγεία τους  τρόφιμα.

‘Έφορος του σχολείου απάντησε στις επικρίσεις ότι "φυσικά, αν οι μαθητές ενδιαφέρονται για τους άλλους μαθητές που δεν έχουν να φάνε θα το εξετάσουμε, αλλά λόγω της ασφάλειας και της ευθύνης που έχουμε δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους μαθητές να μοιράζονται τρόφιμα"


Στο Twitter, οι χρήστες καταδικάζουν την πολιτική του σχολείου να τιμωρήσει ένα παιδί για τη γενναιοδωρία του, κάποια άλλοι αντιτείνουν ότι το παιδί έπρεπε να ακολουθήσει τους κανόνες του σχολείου.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM