Τιμωρία σε 13χρονο μαθητή που μοιράστηκε το γεύμα του

Τιμωρία σε 13χρονο μαθητή που μοιράστηκε το γεύμα του Facebook Twitter
14

13χρονος σε δημοτικό σχολείο της Καλιφόρνια τιμωρήθηκε από τη διεύθυνση επειδή μοιράστηκε το φαγητό του με άλλο μαθητή.

Ο  Kyle Bradford μαθητής του σχολείου  Weaverville μοιράστηκε, σύμφωνα με την Ηuffington Ρost το μπουρίτο του με άλλο μαθητή που είχε σάντουιτς με τυρί, ωστόσο αυτό επέφερε την ποινή της κράτησης, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους κανόνες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σχολείου οι μαθητές θα πρέπει να "κρατήσουν όλα τα τρόφιμα για τον εαυτό τους - ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ."

"Ήθελα απλώς να δώσω το φαγητό μου στο συμμαθητή μου γιατί δεν πεινούσα και θα πήγαινε στα σκουπίδια», είπε ο Bradford.  

Τιμωρία σε 13χρονο μαθητή που μοιράστηκε το γεύμα του Facebook Twitter


Η επίσημη αιτιολογία από το σχολείο για αυτή την απαγόρευση είναι ότι οι μαθητές με αλλεργίες δεν πρέπει να εκτίθενται σε «απειλητικά» για την υγεία τους  τρόφιμα.

‘Έφορος του σχολείου απάντησε στις επικρίσεις ότι "φυσικά, αν οι μαθητές ενδιαφέρονται για τους άλλους μαθητές που δεν έχουν να φάνε θα το εξετάσουμε, αλλά λόγω της ασφάλειας και της ευθύνης που έχουμε δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους μαθητές να μοιράζονται τρόφιμα"


Στο Twitter, οι χρήστες καταδικάζουν την πολιτική του σχολείου να τιμωρήσει ένα παιδί για τη γενναιοδωρία του, κάποια άλλοι αντιτείνουν ότι το παιδί έπρεπε να ακολουθήσει τους κανόνες του σχολείου.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΕΕ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διεθνή / POLITICO: Ο Πέτερ Μαγιάρ σχεδιάζει «μεγάλη συμφωνία» για επαναφορά των σχέσεων Ουγγαρίας-ΕΕ

Ο νέος ηγέτης της Ουγγαρίας προσπαθεί να κινηθεί γρήγορα ώστε να αποκαταστήσει την πρόσβαση της χώρας σε δισεκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να ικανοποιήσει μια σειρά από απαιτήσεις που θέτει η ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν καταγγέλλει «σοβαρή παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας» του από τις ΗΠΑ

Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, ΗΑΕ και Ιορδανία οφείλουν «να αποζημιώσουν πλήρως την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν και να επανορθώσουν για κάθε υλική και ηθική βλάβη», λέει ο Ιρανός πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη
THE LIFO TEAM