Ρουπακιώτης: «Θέλω να είμαι υπουργός, όχι να τον παριστάνω»

Ρουπακιώτης: «Θέλω να είμαι υπουργός, όχι να τον παριστάνω» Facebook Twitter
6

Στις σκληρές θέσεις του απέναντι στην Τρόικα επέμεινε ο Αντώνης Ρουπακιώτης, παρά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φώτη Κουβέλη μετά τις χθεσινές του δηλώσεις ότι «οι δανειστές μας πάτησαν στο λαιμό».

Σήμερα μιλώντας στον Αντέννα ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε: «Τα μέτρα δεν τα έγραψα εγώ, άλλοι τα έγραψαν και δεν ντρέπομαι να το πω». Μάλιστα όπως τόνισε για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση την τελευταία στιγμή «κατάπια την απρέπεια και υπέγραψα το σύνολο των ρυθμίσεων."

 

«Θέλω να είμαι υπουργός και να μην παριστάνω τον υπουργό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ρουπακιώτης.

«Τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και οι υπουργοί πάλεψαν, δεν έπεσαν αμαχητί, τελικά όμως, η αλήθεια πικρή, τα μέτρα επεβλήθησαν για να πάρουμε τη δόση», είπε ακόμη ο υπουργός.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μαρία Καρυστιανού: Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για συγκυβέρνηση ή συνεργασία με συστημικά κόμματα

«Η υπόθεση των Τεμπών έχει πολύ βολικά τεμαχιστεί σε πολλές, πολλές μικρές δίκες» είπε η Μαρία Καρυστιανού, όταν ρωτήθηκε για τη δίκη σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΡΑ ΔΕΘ

Πολιτική / Ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030» 

Τα μέτρα που αφορούν επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους, τον κατώτατο μισθό, το «Σπίτι μου», το ηλεκτρικό ρεύμα και τον «κουμπαρά για τη νέα γενιά»
THE LIFO TEAM
ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη συναντήθηκαν με την Αμάλ Κλούνεϊ: Στο επίκεντρο της συζήτησης τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου
THE LIFO TEAM