H Eva Mendes και ο Ryan Gosling απέκτησαν κοριτσάκι

H Eva Mendes και ο Ryan Gosling απέκτησαν κοριτσάκι Facebook Twitter
2

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του US Weekly, η Eva Mendes και ο Ryan Gosling απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η γέννα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, χωρίς και πάλι να υπάρξει διαρροή σε δημοσιογράφους και μέσα.

Το ζευγάρι απέφυγε να συγκεντρώσει τα φλας των δημοσιογράφων και να δώσει πληροφορίες για την κλινική και το πού θα πραγματοποιούνταν ο τοκετός. Την ίδια ακριβώς στρατηγική είχε ακολουθήσει και με την εγκυμοσύνη η οποία είχε αποκαλυφθεί αργοπορημένα τον Ιούλιο. 

Αν και στην Αμερική συνηθίζεται το όνομα του παιδιού να δίνεται τη στιγμή της γέννας, αυτή είναι μια ακόμη πληροφορία που δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή.

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσές Σφαίρες 2026: Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

It's Viral / Χρυσές Σφαίρες 2026: «Λίο, συγγνώμη, είναι φτηνό» - Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

Με καυστικό χιούμορ, ατάκες χωρίς φίλτρο και «στόχο» σχεδόν κάθε μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ, η Nikki Glaser άνοιξε τις Χρυσές Σφαίρες με έναν εναρκτήριο μονόλογο που συζητήθηκε όσο λίγες στιγμές της 83ης τελετής
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια