Είμαι γυναίκα, είσαι άντρας. Θέλω γάμο, θες να είσαι ελεύθερος.

Είμαι γυναίκα, είσαι άντρας. Θέλω γάμο, θες να είσαι ελεύθερος. Facebook Twitter
Ζούσαμε τη στιγμή! Ήρθε όμως αυτό το τελευταίο βράδυ. Ήρθε το πάθος ανάμεσα μας. Ήρθαμε πιο κοντά. Ίσως αφήσαμε και ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μας να δοθεί και να ελευθερωθεί λίγο παραπάνω... Φωτο: Minjung Gang
17

Ποτέ δεν έμαθα τι θέλεις και ποτέ δεν έμαθες τι θέλω. Έκρινες τα πάντα φαινομενικά. Είμαι γυναίκα, είσαι άντρας. Θέλω τρυφερές αγκαλιές, θες να πίνεις μπύρες αραχτός. Θέλω γάμο, θες να είσαι ελεύθερος.

Στερεότυπα!

Εξαφανίστηκες... Πέρασες ήδη καλά, εκείνη τη νύχτα. Εγώ σε άφησα να το κάνεις. Πέρασα κ εγώ καλά. Περνούσαμε όμορφα κ τις προηγούμενες βραδιές. Με τις συζητήσεις τις ατελείωτες, τα γέλια, τα κοινά μας ενδιαφέροντα. Ζούσαμε τη στιγμή! Ήρθε όμως αυτό το τελευταίο βράδυ. Ήρθε το πάθος ανάμεσα μας. Ήρθαμε πιο κοντά. Ίσως αφήσαμε και ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μας να δοθεί και να ελευθερωθεί λίγο παραπάνω. Νιώσαμε γαλήνη και αποκοιμηθήκαμε με ένα γλυκό χαμόγελο. Την επόμενη συνεχίσαμε την καθημερινότητα μας και οι δύο. Δεν υπήρξες στη δική μου και δεν υπήρξα στη δική σου από εκείνο το βράδυ και μετά. Έκανα μερικές μικρές και απλές προσπάθειες για να σε συναντήσω ξανά. Τζίφος! Όχι για να σε κάνω κτήμα μου αλλά να με κάνεις να χαμογελάσω όπως στην αρχή, για να συζητήσουμε όλα αυτά που συζητούσαμε και συμφωνούσαμε - να αφεθούμε. Προκατειλημμένα όμως θεώρησες ότι εγώ θέλω σχέση...

Γιατί δε μας ρωτάτε ποτέ τι θέλουμε; Γιατί πάντα κρίνετε εσείς και παίρνετε τις αποφάσεις; Εγώ απλώς ήθελα να σε γνωρίσω και να γελάω. Ναι, ίσως αν σε γνώριζα κι άλλο, να περνούσαμε τόσο όμορφα ακόμα ώστε να ήθελα και κάτι παραπάνω. Πώς μπορώ όμως να το ξέρω αυτό από τώρα διάολε; Είναι δυνατόν; Εντάξει, κάναμε σεξ, ήταν όμορφα. Δε σημαίνει πως θέλω να το κάνω για πάντα αυτό. Δε σε ξέρω... Ούτε με ξέρεις ουσιαστικά. Πριν το σεξ όμως δε με φοβόσουν, δεν εξαφανιζόσουν. Ήθελες να κατακτήσεις πρώτα. Μετά όμως για να μη κατακτηθείς ο ίδιος, τρέχεις μακριά. Ε, λοιπόν μάθετε όλοι εσείς ότι, όχι, δε θέλουμε σχέση και παντρειές πάντα. Θέλουμε απλώς ευτυχία και ελευθερία πνεύματος. Να μη φοβόμαστε να αφεθούμε έστω και στη στιγμή.

Φυσικά... αν συνεχίζουν όλα να είναι τόσο υπέροχα ίσως να θέλουμε και κάτι παραπάνω. Λογικά και οι δύο πλευρές, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος συνέχειας. Αλλά αυτό δε το ξέρουμε από την πρώτη βραδιά! Πως γίνεται όμως μέσα από ένα ή δύο υπέροχα ραντεβού μετά να εξαφανίζεστε;;;


Συνέλθετε και ζήστε!

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
buttercup υπάρχει μια θεωρία που λέει "Πηγαίνω και βρίσκω αυτό που κουβαλάω μέσα μου. Νομίζω ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες γι'αυτό και πάω και βρίσκω όλους τους άντρες που είναι μλκς για να επιβεβαιώσω την θεωρία μου.". Βέβαια αυτό πιάνει μαζί με την εσωτερική πεποίθηση πως " Δεν αξίζω. Μου ταιριάζει να υποφέρω. Είμαι τρελό self-destructόνι και γουστάρω." Βeen there, done that, moved on! Look it up!
Ολα τα παραπανω σχολια ανηκουν στην σφαιρα της αυτοκαταναλωσης στις συζητησεις μεταξυ γυναικων.καμια αυτοκριτικη.Γιατι οι αντρες παραμυθιαζουν τις γυναικες;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ.Ποιοι ειναι οι αντρες που κανουν συχνα σεξ;ποιοι ειναι οι αντρες που κανουν συχνα σχεσεις;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ.Υπαρχουν ενα σωρο εμφανισημοι αντρες,αντρες που αξιζουν,αντρες που ειναι αληθινοι.Γιατι δεν γαμανε αυτοι οι αντρες λοιπον;γιατι δεν παραμυθιαζουν ή γιατι δεν ξερουν να παραμυθιαζουν,ειτε γιατι δεν πληρουν τα στερεοτυπα που εχει στο μυαλο της μια κοπελα για ενα αγορι.Ειναι δυνατον οι κλαρινογαμπροι με το χαμηλο τους επιπεδο,της επιφανειακη αποψη τους για τις κοπελες να γαμανε πολυ περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη κατηγορια;Αυτο συμβαινει γιατι παραμυθιαζουν τις κοπελες με διαφορους τροπους.με τα γλυκαναλατα ψεμματα που λενε σε ολες τις κοπελες,με την διασκεδαση και την μουρη που θα τους πουλησουν,με το πως θα πουλησουν τον ευατο τους,με το προφιλ τους στο φεησμπουκ που κραυγαζει ¨περναω καλα" "τι ηπιαμε παλι χθες το βραδυ" "τι γαματο αυτοκινητο εχω" "ποσο συναισθηματικος ειμαι γιατι μπορω να ανεβασω απειρες φωτογραφιες με ρομαντικες λεζαντες".Οσο γελοιοι και χαμηλου επιπεδου αν ειναι αυτοι οι τυποι,κανουν κατι το οποιο κανουν καλα:παραμυθιαζουν τις γκομενες και πουλανε αυτο που οι περισσοτερες θελουν,τουλαχιστον στην Ελλαδα.
Συμφωνώ στα περισσότερα που γράφετε όλοι. Αυτό που ήθελα να θείξω όμως είναι το γεγονός ότι οι άντρες συνήθως κινούν τα νήματα σε τέτοιου ίδιους θέματα, κατά ένα μεγάλο συνήθως ποσοστό των περιπτώσεων. Μου φαίνεται απλώς γελοία η διαφορά του "πριν" με το "μετά". Πριν υπάρχει επικοινωνία, μετά χάνεται, σα να μην υπήρξε ποτέ. Δεν είναι απαραίτητη η δέσμευση ... αλλά να είμαστε ο εαυτός μας και να κάνουμε αυτό που νιώθουμε μέσα μας, αυτό που είμαστε πραγματικά, χωρίς να φοβόμαστε, χωρίς να μπαίνουμε σε κουτάκια και κλισέ.
Ήθελες να κατακτήσεις πρώτα. Μετά όμως για να μη κατακτηθείς ο ίδιος, τρέχεις μακριά. Πηγή: www.lifo.grΟι γυναίκες αρνούμαστε πεισματικά να δεχθούμε την πραγματικότητα: κάποιοι άντρες κυνηγούν μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν, όταν το πάρουν απλώς δεν τους ενδιαφέρει πια.... δεν είναι ότι φοβούνται, δεν είναι ότι σε θέλουν αλλά ντρέπονται. Κάποια μεγάλη γυναίκα μου είχε πει κάποτε "η βλακεία των γυναικών είναι ότι υπερτιμούν τον άντρα. Νομίζουν ότι είναι πολύπλοκος, συναισθηματικός όπως αυτές και έχουν τεράστιες προσδοκίες από αυτούς". Παραμυθιάζονται μονίμως ότι ένας άντρας κάτι άλλο εννοεί πίσω από αυτό που λέει και δείχνει. Ας το καταλάβουμε επιτέλους ότι όταν κάποιος (άντρας ή γυναίκα) δεν είναι μαζί σου είναι επειδή δεν θέλει.
Από όλο το κείμενό σου είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνεις σχέση, κι όχι γέλια, "μαγικές στιγμές", "ελευθερίες πνεύματος" φτερωτούς μονόκερους, παπουτσωμένους γάτους, ή άλλα φανταστικά πράγματα. Και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με αυτό.Αλλά ρε κορίτσι μου, αν ψάχνεις σχέση και βγεις ένα υπέροχο πρώτο ραντεβού με έναν άντρα, δεν του κάθεσαι στο δεύτερο. Βγαίνεις και 3ο και 4ο κι όσα χρειαστεί, ώσπου να καταλάβεις αν ψάχνει κι αυτός το ίδιο. Γενικά, ένας άντρας κυνηγός που γουστάρει πραγματικά την γυναίκα με την οποία βγαίνει, θα δώσει ευκαιρία 5 βραδιές χωρίς σεξ. Στην 6η, έχει δικαίωμα να ξενερώσει. Αν ξενερώσει νωρίτερα, σημαίνει ότι δεν είναι άντρας κυνηγός, αλλά τρέντι/χίπτστερ σκατόφλωρος που του κάθονται οι γκόμενες από το 2ο ραντεβού.Αυτό είναι το πρωτόκολλο του dating στις πολιτισμένες κοινωνίες τα τελευταία 200 χρόνια, ανεξαρτήτως λαού.Κι είναι πραγματικά θλιβερό, που απ' όλες τις γυναίκες που έχω συναστραφεί ερωτικά, οι ελληνίδες έχουν με διαφορά, την μεγαλύτερη άγνοια στο συγκεκριμένο θέμα.
Όπως το έγραψες: στερεότυπα.Μόνο που εσύ είσαι αυτή που στερεοτυπεί το φόβο των ανδρών για δέσμευση. Δεν φοβόμαστε όλοι τη δέσμευση και δεν είναι αυτός αναγκαστικά ο λόγος που εξαφανίστηκε. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να βρεις το λόγο. Χρειάζεται μόνο ψυχραιμία και να μην πέφτεις με τα μούτρα σε ό,τι φαίνεται να έχει καλή αρχή. Οι άνθρωποι σε πρώτο επίπεδο τείνουμε να λειτουργούμε σαν τις κίσσες και πέφτουμε σε ό,τι μας γυαλίσει. Σε δεύτερο επίπεδο (το περνάς όταν φας αρκετά σκ@τ@) ήρθε η ώρα να ωριμάσεις και να επιλέξεις σύντροφο με σωστά κριτήρια.
Σου το είπε ή το συμπέρανες από μόνη σου ότι θεώρησε πως εσύ θέλεις δέσμευση και αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκε; Για να καταλάβω για τα στερεότυπα ποιανού από τους δυο σας μιλάς σε όλο σου το κείμενο.
(Δυσκολες τις Σχεσεις τις Κανουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....οταν βιαζομαστε να επιλεξουμε ΛΑΘΟΣ ατομα,και μετα βλαστημαμε την Ωρα και την Στιγμη....!!!!)"Πυξ Λαξ, Πυξ Λαξ, ναι εσύ, όχι εγώΠυξ Λαξ, Πυξ Λαξ, χθες εσύ, αύριο εγώΠυξ Λαξ, Πυξ Λαξ, χάι εσύ, μούτρα εγώΠυξ Λαξ, Πυξ Λαξ, φύγε δεν μπορώ"...http://youtu.be/P1hj4cmSlkQΚαλο,ειναι να Ρωτατε καμια Φορα και το Ενστικτο σας ρε κοριτσια,ποιοι σας Θελουν πραγματικα....τα "Σημαδια",δεν τα διαβαζετε οταν, ...ο Αλλος αλλου το'χει το μυαλο του;(Ενας .."Παθων".)
Το απλά δεν σε γουστάρει δεν το σκέφτηκες; Μετά από χρόνια ραντεβού κατάλαβα ένα πράγμα, για το σεξ θα κάνουν, πουν δείξουν οτιδήποτε. Από ένα σημείο και μετά τους δούλευα, εντάξει μεγάλε κόψε το παραμύθι, μετά όμως καθόμουν και συζητούσα για να δω τι γίνεται. Κανένας φόβος, κανένα κόλλημα, απλά θέλουν να κάνουν σεξ με όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται και για να το πετύχουν αυτό πουλάνε αυτό που ξέρουν. το παραμύθι τους. Έρωτας, συντροφικότητα,γέλια ότι πιάνει στην κάθε μια. Τύποι και τύποι ανθρώπων, τι να πεις. Εύχομαι ο επόμενος να είναι αληθινός.
Ισχύουν αυτά που λες αλλά δεν έχεις καταλάβει το πιο βασικό: ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ! Να δεις πως το λέτε εσείς οι γυναίκες μεταξύ σας για να παραμυθιαστείτε, α ναι, μαλακομαγνήτη!
πουλάνε αυτό που ξέρουν. το παραμύθι τους...ότι πιάνει στην κάθε μια.,είπαν τα σάπια φρούταισχυουν αυτά που λες...είπε ο? Novel_Splendoursαυτή καψουρεύτηκε μόλις screw each other,κι αυτός ξενέρωσε μόλις screw each other....τι τα θές έτσι είναι η ζωή και πώς να την αλλάξεις
novel_splendours πας αγορι μου?υπηρχε περιπτωση να θελαμε να επιλεγουμε μ@λακες και να την πατουσαμε 10+ φορες?απλα εχετε γινει ολοι τοσο καλοι ηθοποιοι που οντως σας πιστευουμε,στα διαλα με το κ@λο-φυλο σας
Διαφωνω , προσωπικα δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο , σε περιπτωσεις που η "σχεση" κραταγε 2 βδομαδες ηταν επειδη απλα δεν ταιριαζαμε και το αφηναμε και οι δυο.Πιστευω πως ολα ειναι επιλογες , ο καθενας παιρνει ο,τι του αξιζει η ο,τι ζηταει (οχι ο,τι νομιζει οτι ζηταει)