Τι λέει το ΚΚΕ για την Αμφίπολη

Τι λέει το ΚΚΕ για την Αμφίπολη Facebook Twitter
5

Και στα ευρήματα με τον μακεδονικό τάφο στην Αμφίπολη αναφέρθηκε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Όπως είπε, βρέθηκε στις ανασκαφές πριν τους υπόλοιπους αρχηγούς και είχε τονίσει ότι θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί γενναία αυτό το έργο με τα σπουδαία ευρήματα, ενώ είχε δηλώσει και τότε ότι το Υπουργείο Πολιτισμού πρέπει να λάβει μέτρα και πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι.

«Πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη. Δεν πρέπει να δουλεύουν οι αρχαιολόγοι κάτω από την πίεση της δημοσιότητας. Πρέπει να χρηματοδοτηθεί το έργο από το υπουργείο Πολιτισμού.Οτιδήποτε είναι πολιτιστικό πρέπει να αναδειχθεί για να μπορούν να το δουν και οι Έλληνες αλλά και οι ξένοι που θα θελήσουν να το επισκεφθούν», είπε ο γ.γ. του Κ.Κ.Ε.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM