Στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες ο Έμινεμ και η Μάιλι Σάιρους

Στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες ο Έμινεμ και η Μάιλι Σάιρους Facebook Twitter
3
Στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες ο Έμινεμ και η Μάιλι Σάιρους Facebook Twitter

Ο γνωστός ράπερ Έμινεμ και η νεαρή ποπ-σταρ Μάιλι Σάιρους είδαν τα ονόματά τους να μπαίνουν στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες, φυσικά για διαφορετικό λόγο ο καθένας.

Ο Έμινεμ κέρδισε τη θέση του εξαιτίας των 1.560 λέξεων που κατάφερε να χωρέσει σε ένα μόνο, εξάλεπτο τραγούδι του, με τίτλο Rap God.

Ακούστε το εδώ:

Η Σάιρους φιγουράρει στο βιβλίο των ρεκόρ ως η ποπ-σταρ με τις περισσότερες αναζητήσεις του ονόματός της στο Internet.

H παρακάτω φωτογραφία είναι από την τελευταία της προκλητική εμφάνιση σε after party του σχεδιαστή Alexander Wang.

Στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες ο Έμινεμ και η Μάιλι Σάιρους Facebook Twitter
It's Viral
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

DUA LIPA ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ CALLUM TURNER ΕΤΟΙΜΗ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ

It's Viral / Dua Lipa: Γιόρτασε τα 31α γενέθλια της με τον σύζυγο της Callum Turner – «Έτοιμη για τον επόμενο γύρο στον ήλιο»

Η Dua Lipa ανάρτησε φωτογραφίες από την εξόρμηση της με τον Callum Turner στην εξοχή, μεταξύ των οποίων και μία τρυφερή selfie, στην οποία ο 36χρονος Callum Turner χαμογελά, ενώ τη φιλά στο μάγουλο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια