ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

H Barbie του Karl Lagerfeld κάνει πρεμιέρα εν μέσω της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι

H Barbie του Karl Lagerfeld κάνει πρεμιέρα εν μέσω της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι Facebook Twitter
2

Στις αρχές του περασμένου Ioυλίου η εταιρεία Mattel είχε ανακοινώσει την συνεργασία της με τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld για τη δημιουργία μιας συλλεκτικής κούκλας.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, η εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την "Barbie - Karl Lagerfeld" η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις 29 Σεπτεμβρίου.

H Barbie του Karl Lagerfeld κάνει πρεμιέρα εν μέσω της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι Facebook Twitter

Η κούκλα θα κυκλοφορήσει σε πολύ περιορισμένο αριθμό και μόλις 999 τυχεροί θα είναι αυτοί που θα προλάβουν να την αποκτήσουν. Η πώληση θα γίνεται αποκλειστικά από τα καταστήματα του σχεδιαστή και την παριζιάνικη μπουτίκ Colette. Όσοι θελήσουν να την αποκτήσουν μέσω διαδικτύου θα πρέπει να είναι γρήγοροι και να σπεύσουν στο thebarbiecollection.com και το Net-a-Porter. Η τιμή της ορίστηκε στα 200 δολάρια και το ντεμπούτο της θα συμπέσει χρονικά με το αποκορύφωμα της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι.

H Barbie του Karl Lagerfeld κάνει πρεμιέρα εν μέσω της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι Facebook Twitter

Στιλιστικά η κούκλα είναι μια μικρογραφία του Karl Lagerfeld, με ρούχα και αξεσουάρ που παραπέμπουν στο χαρακτηριστικό outfit του σχεδιαστή. Στενό, μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο με ψηλό κολάρο, κομμένα δερμάτινα γάντια και μαύρα γυαλιά. Ακόμη και η γνώριμη , ξανθιά κώμη της Barbie ακολούθησε τις προσταγές του μετρ και η κούκλα εμφανίζεται με λευκά μαλλιά, πιασμένα σε αλογοουρά, όπως ακριβώς συνηθίζει στις εμφανίσεις του ο Lagerfeld.

H Barbie του Karl Lagerfeld κάνει πρεμιέρα εν μέσω της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι Facebook Twitter
H Barbie του Karl Lagerfeld κάνει πρεμιέρα εν μέσω της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι Facebook Twitter
Μόδα & Στυλ
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Roberto Cavalli (1940-2024): Ο σχεδιαστής που ταύτισε την υπερβολή με την επιτυχία

Μόδα & Στυλ / Roberto Cavalli (1940-2024): Ο σχεδιαστής που ταύτισε την υπερβολή με την επιτυχία

Πλασαρίστηκε σαν ροκ σταρ και αγάπησε όσοι λίγοι designers τις γυναίκες. Ο Ιταλός δημιουργός έφυγε από τη ζωή στα 83 του, αφήνοντας πίσω του ένα εξεζητημένο σύννεφο από aninal prints, σέξι εμπριμέ και ένα «εγχειρίδιο» για το πώς ένας σχεδιαστής μπορεί να είναι πιο αναγνωρίσιμος από τη μόδα που παράγει.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Μνους: Ένα ανεξάρτητο αθηναϊκό brand επαναλανσάρει τη σωβρακοφανέλα

Μόδα & Στυλ / Μνους: Ένα ανεξάρτητο αθηναϊκό brand επαναλανσάρει τη σωβρακοφανέλα

Λαμβάνοντας υπόψη τους τη μοναδικότητα του κάθε σωματότυπου και επηρεασμένες από την προσωπική τους ανάγκη για άνεση, δύο νέες γυναίκες δημιουργούν ποιοτικά εσώρουχα που δεν προορίζονται μόνο για να κρύβονται κάτω από τα ρούχα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μισέλ Λαμί: Ένα ατόφια εκκεντρικό πρόσωπο της μόδας και της τέχνης

Μόδα & Στυλ / Μισέλ Λαμί: Ένα ατόφια εκκεντρικό πρόσωπο της μόδας και της τέχνης

Επιχειρηματίας, οραματίστρια, style icon, αρχηγός συγκροτήματος, επιμελήτρια εκθέσεων. Μια γυναίκα ασταμάτητη στα 80 της χρόνια που ο τίτλος της «μούσας του Ρικ Όουενς» την αδικεί.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ριάνα Κούνου

Οι Αθηναίοι / Ριάννα Κούνου: «Τους βλέπεις όλους να φοράνε μαύρα γιατί φοβούνται να ξεχωρίσουν»

Η σχεδιάστρια πίσω από το πολυτελές και ανερχόμενο brand Rianna+Nina, που έμαθε κάποτε στην Αθήνα τι πάει να πει «designer vintage», έχει μια περιπετειώδη ζωή να αφηγηθεί. Και όσο της αρέσει να είναι ανώνυμη στο Βερολίνο όπου ζει, τόσο απολαμβάνει το να κάθεται στην Ηροδότου στο Κολωνάκι και να τους χαιρετάει όλους.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
O ροζ πλανήτης των Karavan στη Σκούφου μεγάλωσε

Μόδα & Στυλ / O ροζ πλανήτης των Karavan στη Σκούφου μεγάλωσε

Το φυσικό κατάστημα του πιο πετυχημένου αθηναϊκού brand με ρούχα επεκτάθηκε, έχει συγκεντρώσει μέσα του όλες εκείνες τις αναφορές που το έφεραν μέχρι το σήμερα, ενώ θα είναι και το μοναδικό μέρος όπου θα μπορούμε να δοκιμάζουμε και να ψωνίζουμε όσα bold κομμάτια έχουν να μας προτείνουν. Karavan girls, έχουμε μπροστά μας ένα καλοκαίρι όλο χρώμα και patterns.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Ο Pierpaolo Piccioli δεν μένει πια στον Valentino

Μόδα & Στυλ / Ο Pierpaolo Piccioli δεν μένει πια στον Valentino

Με μια παρακαταθήκη που μοιάζει με κινηματογραφικό ρομάντζο, τυλιγμένη σε απρόσμενες παλέτες, τρεμάμενα μποά και πληθωρικούς όγκους, ο επί 25 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Valentino αποχώρησε από τη θέση του, μιλώντας για όνειρα υφασμένα με αγάπη.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Τι πήγε λάθος με τις ενδυμασίες της Μαίρης Κατράντζου; Όλα.

Μόδα & Στυλ / Τι πήγε λάθος με τις ενδυμασίες της Μαίρης Κατράντζου; Όλα.

Aυτές οι ενδυμασίες, που δεν είναι στολές ούτε κοστούμια θεάτρου, ήταν διακριτικές και «έκαναν τη δουλειά», υπηρετούσαν μια τελετή που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια για μία ώρα και τέλος, την ξεχνάμε. Δεν είχαν απασχολήσει κανέναν μας, μέχρι τώρα τουλάχιστον.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια