H Dior λανσάρει νέο make up ειδικό για selfie

H Dior λανσάρει νέο make up ειδικό για selfie Facebook Twitter
Κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του προϊόντος είναι η χολιγουντιανή σταρ Natalie Portman
3

Η γνωστή εταιρία καλλυντικών Dior φαίνεται να εντόπισε ένα ''κενό'' στην ποικιλία των προϊόντων μακιγιάζ που προσφέρονται στην αγορά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα, σχεδόν το 70% των γυναικών αισθάνονται ανασφαλείς για τον τρόπο που αποτυπώνεται το δέρμα τους στις selfie που δημοσιεύουν στα social media και αναζητούν το κατάλληλο καλυπτικό προϊόν, που θα εξαφανίζει γυαλάδες, κοκκινίλες και διχρωμίες.

Σε απάντηση της ''επιτακτικής'' αυτής καταναλωτικής ανάγκης, η Dior ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ειδικής σειράς make up, που υπόσχεται να εξασφαλίσει την πολυπόθητη φωτογένεια σε όσες το χρησιμοποιήσουν και να βοηθήσει τις γυναίκες να πετύχουν την τέλεια selfie, χωρίς να χρειάζεται να προβάρουν για ώρες πόζες μπροστά στον καθρέφτη.

H Dior λανσάρει νέο make up ειδικό για selfie Facebook Twitter
H τιμή του αναμένεται να κυμανθεί στις 32 αγγλικές λίρες, δηλαδή περίπου 40 ευρώ

Επιστήμονες της γνωστής γαλλικής φίρμας φαίνεται να πέρασαν πάνω από δύο χρόνια αναζητώντας την ιδανική καλλυντική φόρμουλα, η οποία θα ικανοποιήσει τις λάτρεις των social media.

H Dior λανσάρει νέο make up ειδικό για selfie Facebook Twitter
Η ειδική σύστασή του "Diorskin Star" φαίνεται να είναι σε θέση να διαχέει το τεχνητό φως των φλας

Η ειδική σύστασή του "Diorskin Star" φαίνεται να είναι σε θέση να διαχέει το τεχνητό φως των φλας και να αμβλύνει τις ανεπιθύμητες ατέλειες. Κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του προϊόντος είναι η χολιγουντιανή σταρ Natalie Portman, ενώ η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί στις 32 αγγλικές λίρες, δηλαδή περίπου 40 ευρώ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM