Ψινάκης: «Μαύρη τρύπα» βρήκα στο δήμο Μαραθώνα

Ψινάκης: «Μαύρη τρύπα» βρήκα στο δήμο Μαραθώνα Facebook Twitter
14

Μαύρη τρύπα στα οικονομικά του δήμου υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, μετά από έλεγχο τον οποίο ανέθεσε σε ορκωτούς λογιστές δήλωσε: «Βρήκα καμένη γη, δηλαδή τι καμένη, χαμός με τα οικονομικά του δήμου. Σε λίγο καιρό θα γίνουν και ανακοινώσεις».

Μάλιστα μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του έσβησε όλα τα αρχεία από το επίσημο site του δήμου και άφησε μόνο ένα που έλεγε  ότι ο προκάτοχός του «παρέλαβε από τον δήμο 45 εκατ. ευρώ έλλειμμα και παρέδωσε 2 εκατ. ευρώ πλεόνασμα».

«Το κράτησα ως απόδειξη για όσα θα επακολουθήσουν» είπε με νόημα.

Στο σάιτ ανάρτησε πάντως και το βίντεο με την ομιλία τους στους εργαζόμενους του δήμου, μετά τις δηλώσεις Παπαρήγα στη Βουλή ότι θέλει να φέρει τους πλούσιους στο Μαραθώνα ενώ δεν έχουν ούτε αποχέτευση. Το βίντεο συνοδεύεται με το εξής κείμενο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ALPHA και τον Κύριο Σρόιτερ που μας παραχώρησαν αμοντάριστο, όλο το υλικό του τι ακριβώς είπα στους Δημοτικούς Υπαλλήλους του Δήμου Μαραθώνα... προς αποφυγήν παρεξηγήσεων».

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM