Ερντογάν: «Έμαθα φοιτητές και φοιτήτριες μένουν μαζί, αυτό δεν πρέπει»

Ερντογάν: «Έμαθα φοιτητές και φοιτήτριες μένουν μαζί, αυτό δεν πρέπει» Facebook Twitter
12

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες, έδωσε μια ακόμη «γεύση» της όλο και μεγαλύτερης συντηρητικοποίησης της τουρκικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες, ο Τούρκος Πρωθυπουργός δήλωσε «Έμαθα ότι σε κάποια φοιτητική εστία, φοιτητής μένει με φοιτήτρια. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό…», προσθέτοντας ότι «οι φοιτητές και οι φοιτήτριες δεν μπορούν να ζουν στο ίδιο οίκημα, αυτό είναι αντίθετο με τη συντηρητική-δημοκρατική δομή». Ο Τούρκος Πρωθυπουργός τάχθηκε και κατά του μεικτού συστήματος των φοιτητικών εστιών.

Μάλιστα, όπως τόνισε, η κυβέρνηση του σκοπεύει να ελέγξει την κατάσταση.

Πριν από μερικές ημέρες, η τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων είχε εκδώσει κάτι σαν «φετφά», για τα τατουάζ και στα σκουλαρίκια στους άνδρες, αναφέροντας πάντως ότι τα μακριά μαλλιά στους άνδρες είναι ανεκτά.

«Οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να μείνουν μακριά από την χρήση κοσμημάτων που είναι κατάλληλα για γυναίκες, γιατί ο προφήτης μας διέταξε: Οι άνδρες που προσπαθούν να μοιάζουν στις γυναίκες και οι γυναίκες που προσπαθούν να μοιάζουν στους άνδρες είναι ενάντια στο έλεος και τη χάρη του Θεού» ανέφερε η Διεύθυνση.


Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες είδε την έξοδο του καναλιού όπου εργαζόταν η παρουσιάστρια Γκιοζντέ Κανσού, λόγω του ντεκολτέ της που κυβερνητικό στέλεχος χαρακτήρισε «προκλητικό».
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ