Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου απαντά στο υβριστικό μήνυμα του Βουλευτή Αχαΐας Νικολόπουλου

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος, Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας δημοσίευσε ένα προκλητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

O Nίκος Νικολόπουλος έγραψε αφήνοντας αιχμές προς τον 40χρονο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ ο οποίος πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του και έχει ανοιχτά δηλώσει την ομοφυλοφιλία του.

 

Το tweet σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, κυρίως αρνητικά και γρήγορα έγινε τόσο δημοφιλές που έφτασε και στο Λουξεμβούργο. Κάποιος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου ο οποίος σήμερα το πρωί απάντησε.«Γεια σου, έμαθα ότι θες κάτι να μου πεις κάτι, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγνώμη»

 

 

Αρκετοί ήταν οι Έλληνες που έσπευσαν να μεταφράσουν στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου τις ύβρεις του Νικολόπουλου και ζητούν από τον πολιτικό να κινηθεί νομικά εναντίον του. Άγνωστο παραμένει αν ο Νίκος Νικολόπουλος έχει ενημερωθεί πως τα νέα έφτασαν στο Λουξεμβούργο και πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον "ψάχνει" για εξηγήσεις.

 

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου απαντά στο υβριστικό μήνυμα του Βουλευτή Αχαΐας Νικολόπουλου
Ο Σαβιέ Μπετέλ είναι 41 ετών είναι νομικός, με μεταπτυχιακές σπουδές, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πρώην δήμαρχος του Λουξεμβούργου και από το Δεκέμβριο του 2013 πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου. Ο Μπετέλ, έχει παραδεχθεί από το 2008 δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος και μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Ντεστενέ Γκοτιέ τον οποίο βλέπετε αριστερά στην εικόνα

 

 

UPDATE: Tι απαντά ο Νικολόπουλος σχετικά με το υβριστικό Tweet για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου