Τρεις νεκροί από τις αναθυμιάσεις σε δεξαμενή για τσίπουρο στη Λευκάδα

Τρεις νεκροί από τις αναθυμιάσεις σε δεξαμενή για τσίπουρο στη Λευκάδα Facebook Twitter
3

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο τσίπουρου στην Καρυά της Λευκάδας.

Σύμφωνα με το lefkadanews.gr το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών στο κτίριο που χρησιμοποιούνταν ως αποστακτήριο για τσίπουρο.

Οι τρεις άτυχοι άνδρες, ηλικίας 55, 57 και 62 ετών, εκτελούσαν εργασίες σε δεξαμενή του αποστακτηρίου που χρησιμοποιείται για τσίπουρο όταν ο πρώτος που είχε κατέβει στη δεξαμενή λιποθύμησε. Αμέσως κατέβηκε για να βοηθήσει ο δεύτερος άντρας ο οποίος επίσης έχασε τις αισθήσεις από τις συσσωρευμένες αναθυμιάσεις και το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον τρίτο.

Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής το οποίο μετέβη στο σημείο ανέσυρε τα τρία άτομα από τη δεξαμενή και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM