ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Στο Σπίτι της Τρέλας

Στο Σπίτι της Τρέλας Facebook Twitter
"Ο Μάικλ πήγαινε στο στάβλο των ζώων, και έπαιρνε τα κόπρανά τους και τα κουβαλούσε στο σπίτι"
11

Στο Σπίτι της Τρέλας Facebook Twitter
"Ο Τζάκσον ήταν σχετικά τακτικός και καθαρός μέχρι το 1993, τότε δηλαδή που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου. Όχι μόνο η ψυχολογία του, αλλά ολόκληρη η ζωή του άλλαξε τότε", λέει η καθαρίστρια #3. "Έγινε ο πιο βρώμικος, ο πιο ανθυγιεινός άνθρωπος του Χόλιγουντ!"

Η New York Post πήρε ξεχωριστές συνεντεύξεις από πέντε γυναίκες που κατά καιρούς είχαν δουλέψει ως καθαρίστριες στο σπίτι του Τζάκσον (στο ράντσο Neverland) και όλες συμφωνούν ότι ήταν αφύσικα ακατάστατος και αηδιαστικός.

Να τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που ισχυρίστηκαν:

"Ο Μάικλ πήγαινε στο στάβλο των ζώων, και έπαιρνε τα κόπρανά τους και τα κουβαλούσε στο σπίτι", είπε η καθαρίστρια #1. "Κι αν του έλεγες κάτι, απειλούσε να φτιάξει 'χιονόμπαλες' από κοπριά και να στις πετάξει."

"Για την επίσκεψη της Oprah Winfrey στο ράντσο, για μια συνέντευξη το 1993 είχαμε φροντίσει για να φαίνονται όλα πεντακάθαρα στην τηλεόραση",  λέει η καθαρίστρια #2.  "Όταν η Όπρα, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και το τηλεοπτικό συνεργείο έφυγαν, το επόμενο πρωί, ο Μάικλ έδειξε τον πραγματικό, συνηθισμένο του εαυτό. Κατούρησε στο πάτωμα της εισόδου, εκεί απ' όπου είχε μπει η Όπρα. Ήταν σουρεαλιστικό, απλώς πήγε εκεί, ξεκουμπώθηκε κι άρχισε να κατουρά."

 "Ο Τζάκσον ήταν σχετικά τακτικός και καθαρός μέχρι το 1993, τότε δηλαδή που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου. Όχι μόνο η ψυχολογία του, αλλά ολόκληρη η ζωή του άλλαξε τότε", λέει η καθαρίστρια #3. "Έγινε ο πιο βρώμικος, ο πιο ανθυγιεινός άνθρωπος του Χόλιγουντ!"

Στο Σπίτι της Τρέλας Facebook Twitter
"Ήταν ένας κατεστραμμένος ναρκομανής. Ήταν εξωφρενικός" λέει η καθαρίστρια #4 τονίζοντας πως οι νεαροί φίλοι του Μάικλ -μικρά αγόρια πάντα- έρχονταν στο σπίτι και τα έσπαγαν όλα.

"Δούλεψα για παραπάνω από μια δεκαετία ως η οικονόμος του" είχε δηλώσει στο δικαστήριο το 2005 η Kristina Fournier, "και έχω δει πολλές φορές σύριγγες διάσπαρτες στο ράντσο. Ο Τζάκσον ήταν συνήθως μαστουρωμένος, και μιλούσε ακατάληπτα, στον εαυτό του κυρίως."

"Ήταν ένας κατεστραμμένος ναρκομανής. Ήταν εξωφρενικός" λέει η καθαρίστρια #4 τονίζοντας πως οι νεαροί φίλοι του Μάικλ -μικρά αγόρια πάντα- έρχονταν στο σπίτι και τα έσπαγαν όλα. "Οι μικροί καλεσμένοι πετούσαν μπουκάλια σ' όλο το σπίτι, έπαιζαν πόλεμο πετώντας το φαγητό τους ο ένας στον άλλο, μαξιλαροπόλεμο..."

"Το τρομερό είναι πως ο Τζάκσον δε μας άφηνε να του αλλάζουμε τα σεντόνια του κρεβατιού του! Πολλές φορές έμπαινα στα κρυφά στο δωμάτιό του όταν έλειπε και τα άλλαζα" θυμάται η καθαρίστρια #2. "Δεν καταλάβαινα πώς μπορούσε να κοιμάται πάνω σε όλη αυτή τη βρωμιά. Κάλτσες και εσώρουχα πάνω στο κρεβάτι, μισοφαγωμένα κοτόπουλα και τηγανιτές πατάτες, άδεια μπουκάλια κρασιού και ουίσκι στο πάτωμα... Και επίσης, μπορούσες να το μυρίσεις πολύ καλά, ο άνθρωπος ουρούσε στο κρεβάτι, και παρ' όλα αυτά δεν ήθελε να του αλλάζω σεντόνια."

Στο Σπίτι της Τρέλας Facebook Twitter

"Μια φορά το κρεβάτι του και ο καναπές του σαλονιού έπιασαν κοριούς", λέει η #3. "Άρχισε να φωνάζει 'Βγάλτε τους από δω! Δεν κάνετε καλή δουλειά! Ξέρω ότι έρχεστε από φτωχές χώρες και είστε συνηθισμένες στους κοριούς αλλά εγώ δε μπορώ να ζήσω μ' αυτούς'!"

"Στο υπνοδωμάτιό του είχε και ένα στόχο με βελάκια, με τις φωτογραφίες των ιδρυτών της DreamWorks -τον Steven Spielberg, τον David Geffen και τον Jeffrey Katzenberg- που τους μισούσε πως του είχαν κλέψει την ιδέα για το κινηματογραφικό στούντιο που έφτιαξαν, ακόμα και το λογότυπό του με το αγόρι στο φεγγάρι" λέει η #3 που εργάστηκε για τον πόπσταρ απ' το 1996 ως το 1999. "Ήταν εξαιρετικά αντισημίτης: Έβαζε τα παιδιά να τους στοχεύουν και να φωνάζουν 'Σκοτώστε τους μπάσταρδους', 'Σκοτώστε τις αιμορουφήχτρες' και 'Στείλτε τους στην κόλαση των Εβραίων!'".

"Είχε θέματα με την οικογένειά του, μεγάλα", λέει μια πρώην οικονόμος που δούλευε στην έπαυλη της μητέρας του αλλά και στο διαμέρισμά του στο LA. Ο Τζάκσον έστελνε συχνά τρία μέλη του προσωπικού να εντοπίσουν περιοδικά που είχαν φωτογραφίες των συγγενών του, και τους έδινε $500 για να αγοράσουν όσο πιο πολλά μπορούσαν.  "Όταν του τα έφερναν έπαιζε ένα παιχνίδι: έκοβε σε μικροσκοπικά κομματάκια τις φωτογραφίες των αδερφιών του και των γονιών του και τα πετούσε σαν κομφετί στους διαδρόμους και στους ξενώνες του σπιτιού. Και φώναζε: 'Μπλιαχ, δεν αξίζουν να φέρουν το όνομά μου. Είναι άσπλαχνες βδέλες. Εγώ είμαι ο μόνος σταρ. Θα έπρεπε να μου καθαρίζουν τα παπούτσια!"

"Ήταν επίσης τρομερός ρακοσυλλέκτης - δε μάζευε απ' τα σκουπίδια μεν αλλά δεν πετούσε ποτέ τίποτα",  λέει η  #3. "Κρατούσε τα πάντα που του έστελναν οι φανς και γέμιζε ολόκληρα δωμάτια μέχρι το ταβάνι. Κι αν άλλαζες θέση σε κάτι παραπονιόταν έντονα."

"Τα πιο περίεργα αντικείμενα που κρατούσε και αρνιόταν να πετάξει" λέει η #2 που δούλεψε στη Neverland απ' το 1994 ως το 1996 ήταν μια μουσκεμένη, χρησιμοποιημένη πάνα μωρού,  κι ένα φορεμένο εσώρουχο Fruit of the Loom, μικρό μέγεθος."

It's Viral
11

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΑΡ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΣΤΑ MEDIA Κ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΑΡΡΩΣΤΙΑ'' ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΞΕΝΙΕ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ .
Αν ηταν ο οποιοσδήποτε που όλος ο πλανήτης τον αγαπουσε και ο ίδιος αγαπούσε όσο τίποτα άλλο τα παιδιά (γιατι δεν εζησε ποτε παιδική ηλικία) και την επόμενη μερα σε κατηγορούν οτι παρενοχλείς σεξουαλικά κάτι το οποίο ειναι τοσο σημαντικο και αγνό για εσένα τοτε και εγω ετσι θα καταντούσα... λογικό ειναι
Αλήθειες ή ψέματα, εγώ πιστεύω ότι όσο χαρισματικός ήταν αυτός ο άνθρωπος, άλλο τόσο τον κατέστρεψε ο πλούτος και η διασημότητα. Είχε λεφτά και έκανε μια ψύχωση που είχε -να μείνει για πάντα παιδί- αληθινή. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι διάσημοι χάνουν το μυαλό τους και ξεμυαλίζονται. Φανταστείτε να είχατε εσείς όλα τα χρήματα στον κόσμο, τι θα κάνατε πραγματικότητα? Ότι γουστάρατε. Δεν θέλει πολύ να σου πάει κούκου. Το χρήμα είναι αρρώστια αμα δεν μπορείς να το διαχειριστείς.-
Αφου πλεον δεν μπορει να τους κόβει μισθό βρήκαν τροπο να παρουν παλι μεροκάματο απο το ονομα του... Αμφιβάλλω αν τα μισά απο αυτα ειναι αληθεια! Τελος πάντων ας αφήσουν υονπνευμα του ηρεμήσει. Έλεος!
Ήμουν η μοναδική από τους φίλους μου που δν στεναχωρεθηκε οταν πέθανε(δεν χάρηκα κιόλας).Δεν μπορείς να είσαι ενήλικας και να συμπεριφέρεσαι σαν παιδί, πόσο μάλιστα σε άλλα παιδιά τα οποία επηρεάζονται απο σένα. Όσο για το αμφιλεγόμενο θέμα με το αν ηταν παιδεραστης ή όχι...εγώ τείνω στο προς "ναι ηταν".Επισης δν μπορείτε να του δίνεται το ακαταλόγιστο λόγω ψυχολογικών προβλημάτων! Αν το κάψιμο στα ναρκωτικά θεωρείται πλέον ψυχολογικα προβλήματα..τι να πω..Ο καθενας καθορίζει τη δικιά του μοίρα.
Ντροπή στις καθαρίστριες που δείχνουν τόση μεγάλη ασέβεια μετά το θάνατό του, χωρίς να μπορεί να απαντήσει. Ψωμί έτρωγαν από εκείνον κι έτσι το ανταποδίδουν? Είναι ολοφάνερο ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα.