Δεν αποφυλακίζεται ο Μπούκουρας

Δεν αποφυλακίζεται ο Μπούκουρας Facebook Twitter
4

Με δύο βουλεύματα απέρριψε το Δικαστικό συμβούλιο την αίτηση αποφυλάκισης του βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, παρά την εισήγηση για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Με το ένα βούλευμα απορρίπτεται η αίτηση ενώ με το δεύτερο παρατείνεται για έξι ακόμη μήνες η προφυλάκιση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή.

Οι δικαστές εξέφρασαν αντίθετη άποψη από τους συναδέλφους τους εισαγγελείς οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν είναι ύποπτος φυγής ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων αφού δεν είναι πλέον βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM