Εννέα πράγματα που μας τη σπάνε στους άντρες

Εννέα πράγματα που μας τη σπάνε στους άντρες Facebook Twitter
7

 

  1.  Όταν βαριούνται βαριούνται. Δεν θα σηκωθούν από την καρέκλα ακόμα κ σε σεισμό 6.0 Ρίχτερ.
  2. Φάκελος κοιλιά. Στον άντρα σημαίνει γοητεία, στην γυναίκα σημαίνει πως δεν πέτυχε η δίαιτα.
  3. Η σχέση με το αμάξι τους ή ακόμα χειρότερα με τη μηχανή τους είναι ιερή. Καμία γυναίκα δεν θα μπορέσει ποτέ να μπει ανάμεσα.
  4. Πρώην. Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά. Ενώ στις γυναίκες ισχύει το αντίθετο.
  5. Έχουν ένα παράξενο τρόπο να μετατρέπουν τα πάντα σε διαγωνισμό. Από το ποιος έχει το καλύτερο αμάξι και δουλειά μέχρι την καλύτερη γκόμενα.
  6. Δε ζητάνε ποτέ οδηγίες στον δρόμο ακόμα κ αν είναι να γυρνάνε άσκοπα δυο ώρες.
  7. Νομίζουν ότι μπορούν να φτιάξουν τα πάντα. Από την καμένη λάμπα κ τον σπασμένο σωλήνα στα υδραυλικά μέχρι την μηχανή του αυτοκινήτου.
  8. Αρκετά μεγάλο ποσοστό πιστεύει στη θεωρία «αν δεν μπαζώσεις, δε χτίζεις».
  9. Μπορούν να ετοιμαστούν για βραδινή έξοδο μέσα σε ένα τέταρτο το πολύ. Με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουν εμάς που χρειαζόμαστε τον τριπλάσιο χρόνο κ βάλε.
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Πρώτον υπάρχουν αρκετοί άντρες διαφορετικοί από αυτόν τον συγκεκριμένο που αναφέρεις.Δεύτερον υπάρχουν αρκετές γυναίκες διαφορετικές από σένα. Διαφορετικές από τον τρόπο που σκέφτεσαι μέχρι φυσικά τον τρόπο που ενεργείς.Απλά επιλέγεις σε ποιον κόσμο σου αρέσει να ανήκεις.Εσύ είσαι κάπου λάθος και δεν μπορείς να το αποδεχτείς.
αν δεν μπαζώσεις,δε χτίζεις....μάλιστα! Το οτι έπρεπε να ρωτήσω τι σήμαινει αυτή η φράση εναν τελειόφοιτο δομικών έργων να με κάνει να νιώσω ηλίθια ή καλά?
2. Πλέον η κοιλιά δε θεωρείται γοητεία για κανέναν. Αυτό ίσχυε παλαιότερα και τείνει να εξαλειφθεί.4. Οι πολλές πρώην είναι μόνο για να πουλάς μούρη στους φίλους (ή τουλάχιστον να νομίζεις ότι πουλάς μούρη). Οι γυναίκες ως επί το πλείστον δεν το θεωρούν προσόν αλλά μειονέκτημα.5. Ισχύει και για τις γυναίκες απλά δεν το κάνουν ανοικτά.6. & 7. Μεγάλες αλήθειες!9. Τείνει και αυτό να αντιστραφεί καθώς πολλοί είναι αυτοί που κάνουν αιώνες να ετοιμαστούν και να "τζελάρουν" σωστά το μαλλί! :P
1. Ε ναι. Όταν βαριόμαστε βαριόμαστε. Πρέπει να είναι κάτι πιο πολύπλοκο;2. Το ίδιο σημαίνει και για εμάς, απλώς δεν τρελαινόμαστε κιόλας.3. Ναι υπάρχει πρόβλημα; Ξέρεις τι είναι ένα θηλυκό που δεν γκρινιάζει, ζητά λιγότερα, δίνει ότι ζητήσεις όταν το ζητήσεις; Και δεν γκρινιάζει. Α και δεν γκρινιάζει.4. Στερεότυπο. Αλλά μεταξύ μας, ακριβώς το ίδιο πιστεύετε απλά δεν το παραδέχεστε.5. Ο άντρας είναι ανταγωνιστικός από τη φύση του. Η οποία με σοφία το έκανε. Σε εσάς δίνει αντοχή. Γκρινιάξαμε;6. Ευτυχώς αυτό το θέμα το έλυσαν τα GPS. Επίσης δεν λες ότι τουλάχιστον ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ, ενώ εσείς οι περισσότερες αν σας δείξουμε το βορά δεν ξέρετε που είναι ο νότος.7. Πολλές φορές μπορούμε κιόλας ξέρεις.8. Fact of Life. Δεν φταίμε εμείς.9. Και το λες ως κάτι που φταίμε εμείς; Μην ανησυχείς, υπάρχει η νέα φουρνιά που κάνει έχει περισσότερα μπουκαλάκια από εσάς στην τουαλέτα καθώς και πολύ περισσότερη αποτρίχωση. Μη σε χαλάει εσείς τους ζητήσατε, φάτε τους.