«Δεν πουλήσαμε το Ναυάγιο»

«Δεν πουλήσαμε το Ναυάγιο» Facebook Twitter
6

 

Διευκρινίσεις μετά τις αντιδράσεις με αφορμή τις φήμες για πώληση της παραλίας Ναυάγιο στη Ζάκυνθο έδωσαν οι εκπρόσωποι των ιδιωτών που πούλησαν 15 χιλιάδες στρέμματα πέριξ της παραλίας.

Στις αντιδράσεις της εκκλησίας που διεκδικεί μέρος της έκτασης αναφέροντας ότι είναι δική της, οι εκπρόσωποι με επιστολή τους στον μητροπολίτη Χρυσόστομο, διαβεβαιώνουν ότι στην πωληθείσα έκταση δεν περιλαμβάνεται καμία έκταση της Μονής του Αγίου Γεωργίου των Γκρημνών, ούτε η περιοχή της ακτής του Ναυαγίου.

Στην επιστολή τους που κοινοποίησαν στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, ο δικηγόρος και ο μηχανικός, που δηλώνουν ότι εκπροσωπούν τον ιδιοκτήτη και πωλητή της έκτασης, Γεώργιο Χάρο, επισημαίνουν επιπλέον ότι η πώληση έγινε με κριτήριο την αξιοπιστία των αγοραστών και τη μεγάλη ευκαιρία για επενδύσεις στο νησί της Ζακύνθου.

Ο μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, με τον οποίον επικοινώνησε το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, για την επιστολή των εκπροσώπων του ιδιοκτήτη κ. Χάρου, ανέφερε: «Δεν έχω πλήρη εικόνα της επιστολής. Θα χαρώ πολύ αν έχουν τα πράγματα όπως περιγράφονται».

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM