To μήνυμα του Ριβάλντο στους Βραζιλιάνους

To μήνυμα του Ριβάλντο στους Βραζιλιάνους Facebook Twitter
5
To μήνυμα του Ριβάλντο στους Βραζιλιάνους Facebook Twitter


"Aκόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη, είμαι πολύ στενοχωρημένος, αλλά ο Θεός είναι Θεός και ξέρει γιατί συμβαίνει κάθε πράγμα και πώς να δώσει δύναμη στους παίκτες μας και όλη τη Βραζιλία. Ας σκεφτούμε τι θα γίνει με τη χώρα μας από εδώ κι εμπρός και τον Οκτώβριο, γιατί η ζωή συνεχίζεται. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους".

Αυτό ήταν το μήνυμα που λίγες ώρες μετά την ήττα της Βραζιλίας εμφανίστηκε στον λογαριασμό του Ριβάλντο  Φερέιρα ο οποίος απ'ότι φαίνεται ήταν στο γήπεδο και τράβηξε φωτογραφία από το χώρο την ώρα της αποχώρησης.

To μήνυμα του Ριβάλντο στους Βραζιλιάνους Facebook Twitter
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM