Φίδι προκάλεσε πανικό στα Τρίκαλα

Φίδι προκάλεσε πανικό στα Τρίκαλα Facebook Twitter
5

Ένα φίδι μήκους περίπου 1,5 μ. έκανε την εμφάνιση του στη λαϊκή αγορά στο κέντρο των Τρικάλων, προκαλώντας πανικό σε πωλητές και πελάτες.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική που κλήθηκε να εντοπίσει και να περιορίσει το φίδι το οποίο ανέβηκε σε δέντρο.

Όμως το φίδι έπεσε από το δέντρο και ακολούθησε πανικός, τον οποίο και εκμεταλλεύτηκε το ερπετό για να προλάβει να τρυπώσει κάτω από πάγκο μικροπωλητή.

Ύστερα από λίγα λεπτά, οι πυροσβέστες κατάφεραν να το εγκλωβίσουν και ένας το έπιασε με τα χέρια, το έβαλε σε σακούλα και το απομάκρυναν ζωντανό, για να το απελευθερώσουν σε ερημική τοποθεσία.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM