Αίσθηση από τους δύο μπαμπάδες με το νεογέννητο τους

Αίσθηση από τους δύο μπαμπάδες με το νεογέννητο τους Facebook Twitter
47

Αίσθηση προκάλεσε η δημοσίευση  των φωτογραφιών  δύο ανδρών που συγκινημένοι κρατούν στην αγκαλιά τους ένα νεογέννητο, το οποίο θα μεγαλώσουν μαζί, από την φωτογράφο που τις τράβηξε

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Facebook η Καναδή φωτογράφος  Λίντσεϊ Φόστερ, σημειώνοντας ότι  «οι λέξεις δεν μπορούν α περιγράψουν τα συναισθήματα όσων βρέθηκαν κοντά και έζησαν αυτήν τη μοναδική στιγμή».

«Δάκρυσα μπροστά σε αυτές τις σκηνές» έγραψε ακόμη η φωτογράφος, τονίζοντας ότι οι δύο άντρες θα γίνουν εκπληκτικοί γονείς διότι, εκτός άλλων, έχουν ενημερωθεί επισταμένως και έχουν διαβάσει πάρα πολλά για την ανατροφή των παιδιών…Πρόκειται για δύο συμπονετικούς άνδρες που έχουν όλα τα συναισθήματα ενός γονέα», τόνισε.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα οι εικόνες να προκαλέσουν το θαυμασμό του κόσμου για την παρένθετη μητέρα.

Αίσθηση από τους δύο μπαμπάδες με το νεογέννητο τους Facebook Twitter

 

«Η αγάπη δεν έχει σεξουαλικές προτιμήσεις…»

Οι δύο άνδρες, ο BJ Barone και ο Frankie Nelson,που ήταν γυμνοί από τη μέση και πάνω για έχουν σαρκική επαφή με το μωρό, κάτι που θεωρείται ότι του προσφέρει ηρεμία, είπαν  ότι επρόκειτο για μια μοναδική, ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε ένα όμορφο και υγιές παιδί», ανέφεραν, ενώ για τα αρνητικά σχόλια τόνισαν ότι «κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της γνώμης του. Για μας είναι μια στιγμή αγνής αγάπης και αποδοχής. Το παιδί περιβάλλεται από ανιδιοτελή αγάπη και θα μεγαλώσει γνωρίζοντας διαφορετικούς τύπους οικογένειας, μαθαίνοντας την ιδιαιτερότητα».

«Η αγάπη δεν έχει χρώμα, ούτε φύλο, ούτε σεξουαλική προτίμηση. Η αγάπη είναι άνευ όρων » σημείωσαν.

«Ο Milo γεννήθηκε στη διάρκεια του World Pride και αυτές οι εικόνες αποτυπώνουν όλα όσα σχετίζονται με την υπερηφάνεια. Η αγάπη δεν ξεχωρίζει χρώμα, γένη ή σεξουαλικούς προσανατολισμούς» καταλήγουν σε ανακοίνωση τους.

47

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Διεθνή / Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Η νέα συμφωνία εκεχειρίας ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς δίνει ελπίδα για το τέλος του διετούς πολέμου που στάθηκε αφορμή για την καταστροφή της Γάζας - Τι προβλέπει η συμφωνία
LIFO NEWSROOM
Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Διεθνή / Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Η σεισμολογική υπηρεσία των Φιλιππίνων συμβουλεύει τους κατοίκους των παράκτιων πόλεων στα κεντρικά και νότια της χώρας να εκκενώσουν αμέσως τις περιοχές τους και να μεταβούν σε υψηλότερα σημεία
LIFO NEWSROOM
Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

LiFO politics / Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

Ο καθηγητής Ευρωπαϊκής και Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κωνσταντίνος Λάβδας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τον ρόλο του ΟΗΕ, την κατάσταση στη Γάζα, και εξηγεί γιατί το Ισραήλ χάνει τη δημόσια στήριξη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM
Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM