Αρκούδα σε ζωολογικό κήπο έφαγε το χέρι παιδιού

Αρκούδα σε ζωολογικό κήπο έφαγε το χέρι παιδιού Facebook Twitter
9

Αρκούδα έφαγε το χέρι τρίχρονου κοριτσιού σε ζωολογικό κήπο της Ρωσίας, όταν εκείνο ακούμπησε πάνω στο κλουβί της.

Όπως είπε η μητέρα της μικρής που δουλεύει ως καθαρίστρια στον ζωολογικό κήπο, πήρε μαζί της τη μικρή γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά στα έξοδα ενός ιδιωτικού παιδικού σταθμού.

Τόνισε ότι το παιδάκι της ζήτησε να της βγάλει μια φωτογραφία για τη τη δείξει στις φίλες της και εκείνη της είπε να μην πάει πολύ κοντά στο κλουβί. Όταν όμως η μητέρα έβαζε νερό στη μικρή άκουσε τα ουρλιαχτά της και την είδε πεσμένη στο έδαφος ενώ η αρκούδα της είχε αποκόψει το χέρι και άρχισε να το τρώει.

Η μητέρα προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι και ειδοποίησε τοπικό νοσοκομείο, όμως δεν υπήρχε ούτε ασθενοφόρο να τη μεταφέρει. Τελικά βρέθηκε ι.χ. που μετέφερε την τρίχρονη στο νοσοκομείο αφού πλέον είχε χάσει πολύ αίμα. Οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν μετά από χειρουργική επέμβαση και αρκετές ημέρες στην εντατική. Λένε όμως ότι θα έχει μια μακρά περίοδο θεραπείας και αποκατάστασης, ενώ το χέρι έχει χαθεί.

Ο πατέρας της δήλωσε ότι είναι ευτυχής που το παιδί του είναι ζωντανό ενώ κατηγορεί τις τοπικές αρχές που δεν έχουν αρκετές θέσεις στο δημόσιο παιδικό σταθμό.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας τρανς ιερέας γράφει ιστορία σε καθεδρικό ναό των ΗΠΑ

Διεθνή / Ένας τρανς ιερέας γράφει ιστορία σε καθεδρικό ναό των ΗΠΑ

Ο Μάικα Κρόνιν ανέλαβε τον Καθεδρικό των Αγίων Πάντων στο Μιλγουόκι και έγινε ο πρώτος ανοιχτά τρανς επικεφαλής καθεδρικού ναού στην Επισκοπική Εκκλησία των ΗΠΑ. Ο ίδιος λέει ότι βρήκε στην Εκκλησία έναν χώρο όπου μπορεί να υπάρχει όπως είναι και να υπηρετεί ως ιερέας.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΑΣΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Διεθνή / Διεθνής Αμνηστία: Οι δυνάμεις του Ιράν συντόνισαν δολοφονίες, βασανιστήρια και σεξουαλικές κακοποιήσεις διαδηλωτών

Η Διεθνής Αμνηστία εντόπισε 87 Ιρανούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και τον Αλί Χαμενεΐ, οι οποίοι, όπως ανέφερε, θα πρέπει να διερευνηθούν για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΝΑΔΑΣ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανοίγει τον δρόμο για ειδική σχέση με τον Καναδά

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προτείνει μια «Συμμαχία για το Μέλλον» με τον Καναδά, απέναντι στους δασμούς και την επιθετική πολιτική Τραμπ που ωθεί την Οτάβα σε στρατηγική απομάκρυνση από την Ουάσινγκτον
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ