Ξεπούλησαν οι τηλεοράσεις λόγω Μουντιάλ

Ξεπούλησαν οι τηλεοράσεις λόγω Μουντιάλ Facebook Twitter
3

Περίπου 180 χιλιάδες τηλεοράσεις πουλήθηκαν σε λιγότερο από ένα μήνα, λόγω του μουντιάλ ενώ όλο το χρόνο πωλούνται στη χώρα μας 550 χιλιάδες τηλεοράσεις.

Σύμφωνα με το Έθνος, εκτιμάται ότι αυτό οφείλεται και στην οικονομική ύφεση που κάνει πλέον τους οπαδούς να μαζεύονται  στα σπίτια τους για να δουν τα ματς.

Στελέχη της αλυσίδας «Κωτσόβολος», κάνουν λόγο στην εφημερίδα για αύξηση των πωλήσεων σε όλη την αγορά, όχι μόνο από τα καταστήματά της, κατά 20 με 25%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στις τηλεοράσεις που πουλήθηκαν λόγω Μουντιάλ, το 15% είναι με οθόνες 46 ιντσών και πάνω.

Μάλιστα, αναμένεται νέα αύξηση των πωλήσεων αν η εθνική καταφέρει να προκριθεί και στους οκτώ της διοργάνωσης.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ελλάδα / «Γνώριζαν»: Ο Βαγγέλης Βλάχος στη δίκη των Τεμπών – Από τα σχέδια για διακοπές στο λευκό κλειστό φέρετρο του αδελφού του

Οι προειδοποιήσεις ασφαλείας, η αλλοίωση του χώρου και η θέση του Βαγγέλη Βλάχου για την πυρόσφαιρα, στην κατάθεσή του στη δίκη των Τεμπών
THE LIFO TEAM
ΜΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ

Ελλάδα / ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: «Έχουμε φάει τόσες χιλιάδες» – Τα ταξίδια πολυτελείας και οι σουίτες του ιδρυτή Φιρινίδη

Οι συνομιλίες που αποδίδονται στον επικεφαλής της οργάνωσης και τη σύντροφό του, οι αναρτήσεις από ταξίδια και η έρευνα για τη διαχείριση των δωρεών
THE LIFO TEAM