Το ξύλο της χρονιάς έπεσε σε ελληνική ταβέρνα!

Το ξύλο της χρονιάς έπεσε σε ελληνική ταβέρνα! Facebook Twitter
9

Το ότι όλοι βγήκαν ζωντανοί από αυτή την ταβέρνα της Μελβούρνης οφείλεται μάλλον σε θαύμα...

 

* Το καλύτερο σημείο είναι η πελάτισσα στο τέλος που αναρωτιέται αν θα της επιστραφούν τα χρήματα για το σουβλάκι που έχασε.

Iδού και η ανακοίνωση από την ταβέρνα Stalactites στο Facebook:

Το ξύλο της χρονιάς έπεσε σε ελληνική ταβέρνα! Facebook Twitter
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Δηλαδή τελικά ξύλο ΜΟΝΟ με τα χέρια (άντε και τα πόδια) ούτε σε ελληνικό εστιατόριο του εξωτερικού ΔΕΝ υπάρχουν πραγματικοί άντρες να παίξουν:-(Από τη στιγμή που επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις βοηθήματα τύπου...η πιο κοντινή καρέκλα ή το πιο κοντινό μπουκάλι για να νικήσεις σε σωματικό καυγά είσαι ΜΕΝ πονηρός και ύπουλος ΑΛΛΑ ΟΧΙ πραγματικό παλικάρι.
Οι τύποι που τραβάνε με την κάμερα και διασκεδάζουν πόσο αναίσθητοι μπορεί να είναι; Εγώ θα είχα φύγει πάραυτα από το φόβο μου μη φάω καμιά καρεκλιά...
Αυτό το βίντεο είναι 2 πράγματα μαζί:1. Ένας θρήνος για τον ανθρώπινο εγκέφαλο (πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να πλακωθείς σα το ζώο για ασήμαντη αφορμή;)2. Ένας ύμνος στο ανθρώπινο σώμα (πως είναι δυνατόν να φας τόσες καρεκλιές και να συνεχίζεις σαν να μην έχει συμβεί τίποτα;)Πάλι μεγαλουργήσαμε ως Έλληνες
Έχω πάει (φάει) σ' αυτό το εστιατόριο και ήταν μια χαρά.. Και ειδικά για νοσταλγούς του Ελληνικού φαγητού , διαμένοντες εκτός Ελλάδας ήταν εξαίρετο! Τώρα πως κατάφερες να σχηματίσεις εσύ (και να προωθείς) γνώμη από ένα πικραμένο σχόλιο, απορίας άξιο!
Συγνώμη, τι σε ενόχλησε; Που βρήκα κι άλλη κριτική με ξύλο; Άλλο η κριτική για κακό φαγητό κι άλλο να πέφτουν μπούφλες... Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Οι κακές κριτικές δείχνουν την κατάσταση. Στην τελική τι με νοιάζει εμένα πως κουμαντάρει ο άλλος την επιχείρησή του; Κι αν θες να πιάσουμε τις θεωρίες συνωμοσίας, τράβα στη Daily Mail και διάβασε ποιος ανέβασε το βίντεο μετά από 5 χρόνια.Και εγώ εξωτερικό είμαι, και 'γω πιτόγυρα θέλω, αλλά αν βρεθώ σε κακό ελληνικό εστιατόριο δεν θα παραμυθιάζομαι. Ελπίζω να μην θίγεσαι που έγραψα τη γνώμη μου..