Ελεύθεροι οι 57 που προσήχθησαν επειδή πήγαιναν στο σπίτι του Σαμαρά

Ελεύθεροι οι 57 που προσήχθησαν επειδή πήγαιναν στο σπίτι του Σαμαρά Facebook Twitter
14

57 άτομα που πήγαιναν προς το σπίτι του Πρωθυπουργού στην Κηφισιά προσήχθησαν στην αστυνομία και αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι. Οι 57 διαμαρτύρονταν για το νομοσχέδιο που αφορά στα σχέδια για τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας, τύπου Γ΄, αλλά και στις συνθήκες κράτησης των κρατουμένων.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην περιοχή της Κηφισιάς, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φυλλάδια.

Στην οδό Στροφυλίου τους σταμάτησε διμοιρία των ΜΑΤ και προσήχθησαν όλοι στην Ασφάλεια Αττικής για εξακρίβωση στοιχείων.

Ελλάδα
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ

Ελλάδα / Γωγώ Μαστροκώστα: Ο συγκινητικός επικήδειος του Τραϊανού Δέλλα - «Πάλι εσένα θα ερωτευόμουν»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την αγάπη που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, για τη δημιουργία της οικογένειάς τους και τον ερχομό της κόρης τους, αλλά και για τις δύσκολες περιόδους που βίωσαν μαζί
THE LIFO TEAM