ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το Twitter "τερμάτισε" την Εθνική στο Μουντιάλ

Το Twitter "τερμάτισε" την Εθνική στο Μουντιάλ Facebook Twitter
5
Το Twitter "τερμάτισε" την Εθνική στο Μουντιάλ Facebook Twitter

Το βράδυ της Τρίτης, η Εθνική μας ομάδα είχε την τιμητική της και όπως κάθε φορά, το Twitter βρήκε ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλη του την έμπνευση, σχολιάζοντας τα πιο απίθανα πράγματα.

Πάρτε μια γεύση

5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Πωπω δηλητήριοοοο... Είδα μια καλή κουβέντα και λέω "πάλι καλά", αλλά την είχε γράψει Σέρβος. :Ρ ΟΚ παιδιά, αν εσάς σας βρει κανονικότατα με το πόδι αμυντικός σε τελική φάση, στηλώστε καλά τα πόδια σας κάτω μην τύχει και χάσετε την ισορροπία σας και πέσετε και λερώσετε τα γόνατά σας, και τι θα πει η γειτονιά...
Πράγματι δεν έχω (γούστο μου). Εγώ σχολίασα ό,τι έχει ανέβει σε αυτό το ποστ. Το μόνο πραγματικά θετικό σχόλιο από Έλληνα είναι του Αντετοκούνμπο, αλλά δεν είχε ανέβει όταν σχολίασα εγώ.Αλλά μην ανησυχείς, έχω FB και εισέπραξα κι από 'κει άπειρη μιζέρια και γκρίνια, παρά την ύπαρξη πολλών θετικών σχολίων (και πολλών υπερβολικών και ελληναράδικων φυσικά, να τα λέμε κι αυτά).
Τέλος πάντων.. ούτε δηλητήριο ούτε μιζέρια είναι. Τουητερίστικο χιούμορ είναι. Δεν ταιριάζει σε όλους αλλά οι τουητεράδες περνάνε καλά. Κ επίσης το τουήτερ στήριξε πάρα πολύ την εθνική. Πίστεψε με.