Ελεύθεροι οι 57 που προσήχθησαν επειδή πήγαιναν στο σπίτι του Σαμαρά

Ελεύθεροι οι 57 που προσήχθησαν επειδή πήγαιναν στο σπίτι του Σαμαρά Facebook Twitter
14

57 άτομα που πήγαιναν προς το σπίτι του Πρωθυπουργού στην Κηφισιά προσήχθησαν στην αστυνομία και αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι. Οι 57 διαμαρτύρονταν για το νομοσχέδιο που αφορά στα σχέδια για τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας, τύπου Γ΄, αλλά και στις συνθήκες κράτησης των κρατουμένων.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην περιοχή της Κηφισιάς, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φυλλάδια.

Στην οδό Στροφυλίου τους σταμάτησε διμοιρία των ΜΑΤ και προσήχθησαν όλοι στην Ασφάλεια Αττικής για εξακρίβωση στοιχείων.

Ελλάδα
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM