Γιατί ο Κασιδιάρης θέλει να πλήξει τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια;

Facebook Twitter
7

Απαράδεκτος για χίλιους δυο λόγους, αλλά καθώς μιλάει στη Βουλή (και καθώς σταδιακά αυξάνει τα punchlines - με κορυφαίο αυτό προς το τέλος), ο Άδωνις έχει πολλή πλάκα. 

Όπως διάβασα και στο fb: Μεγάλες αλήθειες από έναν μεγάλο μπουμπούκο

 

 

 

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

7 σχόλια
Εγώ ξέρω πως και την γνώμη του λέει με θάρος και πως ήταν πολύ πετυχημένος υπουργός... Ναι το στυλ του θελει δουλεια, αλλα είναι δουλευταρας.
Πάνε τα πρωτάκια να πουλήσουν λαϊκισμό στον διδάκτορα από την μεγάλη του έθνους Καρατζαφέρειο σχολή. Που πας ρε φουκαρά Καραμήτροοοοο... Casi πιάσε μια μπανάνα -για την προσπάθεια- και στο κλουβί πίσω γρήγορα για μελέτη.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο Κος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ. ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ; ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ...." ΝΑΙ ΡΕ , ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΖΩ!" ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ;ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΧΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ 30% ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ!